Om jobbet

Arbetsplatsen
Smygeskolan ligger i Smygehamn och är belägen mitt i byn med gångavstånd till Smygehuk - Sveriges sydligaste udde, småbåtshamn, hav, strand och slätt. Skolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. Skolan har ca 220 elever, som under sin skoldag ges möjlighet att nå sina mål och utmanas utifrån sina intressen och behov. Vi lägger stor vikt vid att skolans elever känner lust att lära och delaktighet i sin skolgång.

Vi tror att digitala verktyg är en viktig del av undervisningen och alla årskurser har god tillgång till datorer och klassrummen är utrustade med Smartboards. I förskoleklass arbetar pedagoger och elever aktivt med läsinlärning genom "ASL - Att Skriva sig till Läsning" och använder såväl datorer som ipads dagligen. Tydliga mål, höga förväntningar och arbetsglädje är ledstjärnor för oss. Tillsammans skapar vi en fantastisk skola!

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och friskvårdserbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i bl.a. sv och SvA men även i andra ämnen utifrån din behörighet. Du kommer tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån våra styrdokument. Vi tror på en god kommunikation mellan skola och hem och informerar regelbundet våra elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som främst är behörig att undervisa i sv och SvA i åk 1-6, men du är gärna även behörig i ma för samma årskurser. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort engagemang för elevernas lärande och medskapande och är öppen för nytänkande. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Som lärare hos oss har du god kunskap i det pedagogiska uppdraget, IKT och brinner för att ständigt förbättra vår verksamhet. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
100%
Tillsvidareanställning

Tillträde
Efter överenskommelse

Kontaktperson
Irene Nilsson, rektor 0708-81 76 96

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2016-11-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget