Om jobbet

Arbetsplatsen
Klagstorps skola är en del av Smygehamns och Klagstorps rektorsområde. Det är en F-6-skola med 134 elever - den är en av kommunens minsta byskolor men har stort engagemang och hög måluppfyllelse!

Du kommer att få arbeta i ett härligt gäng som välkomnar förändring, tycker om att möta barn och elever och har nära till skratt! Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på Klagstorps skola där du arbetar som en del i ett arbetslag. Vi tar ett gemensamt ansvar för utbildning och undervisning av eleverna och vårt arbete utgår helt efter våra styrdokument. Vi arbetar med en ständig utveckling av vårt arbetssätt. Vi har ett nära samarbete med föräldrarna om elevernas lärande och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare att undervisa i Sv, Ma, SO, NO, SvA, Eng för åk F-6. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Vi förutsätter att du är väl förtrogen med gällande styrdokument.

Du hanterar digitala hjälpmedel både för egen del och tillsammans med eleverna. Du har ett stort engagemang för barnens lärande och medskapande och är öppen för nytänkande. Vidare håller du dig uppdaterad i frågor som rör skolans pedagogik och bidrar aktivt till skolans utveckling. Det är en självklarhet att du alltid har eleven i fokus!

Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
100%

Tillträde
Snarast efter överenskommelse

Kontaktperson
Irene Nilsson, rektor 0410-73 40 67, 0708-81 76 96

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2016-11-06 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.
Vi tillämpar löpande intervjuer så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget