Elkonstruktör till FMT i Trelleborg

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som Elkonstruktör kommer du att arbeta med utveckling av företagets befintliga produkter och lösningar samt utveckling av nya kundanpassade lösningar. Du kommer att vara delaktig och drivande i utvecklingsprocessen från kravspecifikation till färdig produkt samt vara aktiv i uppföljning ute i fält med insamling och sammanställning av data för att driva områdets framtida utveckling. Du kommer att vara aktiv och drivande i dialog mot andra konstruktörer, projektledare och företagets leverantörer för att diskutera fram bästa möjliga lösningar. Du brinner för tekniken och har jobbat ett antal år med kvalificerad elkonstruktion. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta med system där elektroniken och styrsystem interagerar.

Din profil

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande. Som person tror vi att du är en ledare och lagspelare, men även att du har individuella kvaliteter som framåtanda, kreativitet och god problemlösningsförmåga. Du bör trivas i rollen med att dela med dig av dina erfarenheter och idéer. Vi söker dig som är ambitiös, självgående och trivs med att ta eget ansvar i de projekt du arbetar i. Vi förutsätter att du ett genuint teknikintresse! Du bör ha gymnasieingenjörsutbildning inom el och flera års erfarenhet av elkonstruktion och inneha ett praktiskt handlag och erfarenhet.

Meriterande är om du arbetat som industrielektriker och innehar kunskaper om elföreskrifter, dimensionering och CE-märkning. Har du även kunskap i PLC-programmering är det väldigt meriterande.

Formella krav
  • Ingenjörsutbildning inom Elektro
  • Par års arbetslivserfarenhet som Elkonstruktör
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • Praktiskt lagd
Villkor

Ort: Trelleborg
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Elektronik
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

FMT Aircraft Gate Support Systems AB är ett privatägt företag med nästan 50 års erfarenhet av att designa, tillverka och leverera Passagerarbryggor och Dockningssystem till flygplatser och hamnar runt om i världen. Utveckling och tillverkning sker vid bolagets huvudkontor i Trelleborg. Förutom huvudkontoret i Trelleborg har FMT även försäljningskontor i Kanada, Tyskland, England och Förenade Arabemiraten. FMT's specialitet är att skapa skräddarsydda lösningar för att garantera komfort vid av- och påstigning av flygplan och fartyg, vilket därmed ger flygplatser och hamnar möjlighet att hantera stora passagerarflöden på ett säkert och snabbt sätt. FMT är ett innovativt företag med egna patent och ett stort tekniskt kunnande och därmed ett av de ledande företagen inom flygplats- och hamnindustrin i världen.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.