Teknisk Projektledare till FMT i Trelleborg

Om jobbet

Som Projektledare på FMT Aircraft Gate Support Systems AB kommer du ha en av företagets mest spännande tjänst. Du kommer vara spindeln i nätet för flera projekt runt om i världen och få möjlighet att ta del av hela projektet från kravspecifikation till färdig installation och invigning. Gillar du utmaningar och ha en ledande roll på ett globalt företag? Sök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att få arbeta i ett flertal spännande projekt samtidigt där du är högst delaktig från det att kravspecifikation utförs för varje enskild, specifik kundanpassad beställning till det att slutleveransen är på plats och installationen är utförd och överlämnad. Som projektledare ansvarar du för att projekten håller sin tidplan och budget samt att leverans till kund sker med kvalitet (myndighetskrav, provningsresultat etc.) enligt specifikation och korrekt dokumentation. Projekten bedrivs i team som består av försäljning/säljare, teknikavdelning/konstruktion, produktion och inköp, samt en installationsgrupp på plats hos kund vid leverans/installation.

Hos FMT förväntas du ta en ledande position där du får stora möjligheter att påverka, utveckla och driva dina projekt. Du har även ansvar för att leda och utveckla olika samarbeten med externa partners och du kommer att ha omfattande kundkontakter inom ramen för pågående projekt. Detta kommer att medföra resor runt om i världen.

Din profil

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning inom maskin/mekanik/elektro med par års yrkeserfarenhet. Du har god planeringsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du är driven i ditt arbete, tar egna initiativ och har ett sinne för goda affärer. Du är lösningsorienterad, noggrann och drivs av att föra projekten framåt. Du är utåtriktad, affärsmässig, kundorienterad och har ett serviceinriktat synsätt och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Du ser helheten, är strategisk och flexibel. Du som sökande är praktiskt lagd och tycker om att arbeta hands-on. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av något praktiskt yrke är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för den utannonserade tjänsten.

Formella krav
  • Ingenjörsutbildning inom mekanik/maskin/elektro eller liknande.
  • Erfarenhet av att arbeta som konstruktör mot kundanpassade produkter/lösningar.
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • Praktiskt lagd
Villkor

Ort: Trelleborg
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

FMT Aircraft Gate Support Systems AB är ett privatägt företag med nästan 50 års erfarenhet av att designa, tillverka och leverera Passagerarbryggor och Dockningssystem till flygplatser och hamnar runt om i världen. Utveckling och tillverkning sker vid bolagets huvudkontor i Trelleborg. Förutom huvudkontoret i Trelleborg har FMT även försäljningskontor i Kanada, Tyskland, England och Förenade Arabemiraten. FMT's specialitet är att skapa skräddarsydda lösningar för att garantera komfort vid av- och påstigning av flygplan och fartyg, vilket därmed ger flygplatser och hamnar möjlighet att hantera stora passagerarflöden på ett säkert och snabbt sätt. FMT är ett innovativt företag med egna patent och ett stort tekniskt kunnande och därmed ett av de ledande företagen inom flygplats- och hamnindustrin i världen.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.