Om jobbet

Arbetsplatsen

Ljunggrenska skolområdet består av Ljunggrenska skolan F-3 samt Liljeborgsskolan 4-6. Totalt går det ca 460 elever på skolorna varav ca 240 elever är inskrivna på fritidshemmet.

Liljeborgsskolan 4-6 är en skola i centrum. Här går ca 180 fantastiska elever och skolan har ett perfekt läge i centrala Trelleborg nära till parker, badhus, bibliotek, museum och ishall. Liljeborgsskolan vill vara en skola för var och en, med eleven i fokus och en skola som erbjuder både bredd och spets i elevernas utbildning.

Om du vill arbeta på en attraktiv skola som kännetecknas av att eleverna lär genom en berikade lustfylld pedagogik och inlärningsmiljö är detta en skola för dig! Pedagogerna vet vad som intresserar dagens barn och kan därför fånga deras lust att lära. Du som får tjänsten välkomnas av ett härligt gäng med bred kompetens och god sammanhållning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Du ska medvetet och aktivt arbeta utifrån elevernas IUP och Lgr 11 och ha ett nära samarbete med elevernas vårdnadshavare. Du kommer främst att undervisa i vår härliga åk 5!

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är behörig lärare i sv/so/idrott upp till åk 6 men vi ser gärna att du även är behörig i engelska upp till åk 6. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare kan vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I vår verksamhet ser vi förändring och nya idéer som positiva utmaningar och därför behöver du som söker tjänsten vara flexibel, utvecklingsinriktad och drivande. Vidare bör du ha lätt för att kommunicera, både i tal och i skrift, ha god datorvana samt ha kort väg från tanke till handling. Du kommer att ingå i ett arbetslag och förmågan att kunna samarbeta och vara flexibel är ett krav. Du är en professionell och kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan i Trelleborg ännu bättre så kan du vara den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet

100%, tillsvidareanställning

Tillträde

Januari 2017

Kontaktperson

Åsa Pålsson, rektor 0734-42 25 26

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2016-10-26 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Blir du kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget