Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Markarbetare och rörläggare

Publiceringsdatum
29 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vår anläggningsverksamhet inom Västernorrland söker duktiga och engagerade markarbetare och rörläggare. Vi har flera intressanta projekt i order, däribland en omfattande entreprenad inom vatten och avlopp som kommer att pågå i flera år.

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • VA-arbete med ledningsnät, bl a rörläggning och inkopplingar
  • Grundläggning av byggnader
  • Plattläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten

Kompetenser och personliga egenskaper:

  • Kompetens inom drift och nyanläggning av VA-ledningsnät inklusive certifikat för stum- och muffsvets är meriterande.
  • Erfarenhet av väg- och anläggningsprojekt är ett krav.
  • Den vi säker är engagerad och drivande med stark arbetsmoral.
  • Du ska kunna arbeta självständigt, men även i grupp, och ta ansvar för att uppnå hög kvalitet och effektivitet i arbetet.
  • B-körkort är ett krav.

Vi på Peab erbjuder ett omväxlande jobb med arbetsmiljön i högsta fokus. Som en del av vårt team kommer du att arbeta tillsammans med skickliga och erfarna kollegor som tillsammans skapar en trivsam arbetsplats.

Vid frågor kontakta Annica Nilsson, HR på 0733-371855. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.