Hoppa till innehåll
Fastighetssnabben AB logotyp

Fastighetsförvaltare sökes!

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Som förvaltare är du ett viktigt stöd för platschef och kundansvarig i det dagliga arbetet med fastighetsförvaltning och fastighetsdrift. Du har ett helhetsansvar för att driva och utveckla den ekonomiska och tekniska förvaltningen för dina tilldelade fastigheter.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Upprätta och ansvara för underhållsplaner samt utföra underhållsbesiktningar
  • Upprätta och ansvara för intäkt – och kostnadsbudget
  • Upprätta entreprenadrapporter
  • Ansvara för och driva upphandlingar av bygg- och installationsentreprenader
  • Följa upp att myndighetskrav efterföljs
  • Aktivt arbeta med energiuppföljning
Kvalifikationer: Vi söker dig som har minst 2,5 års yrkeshögskoleutbildning eller akademisk utbildning inom fastighetsförvaltning, samt flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du ska ha god kunskap inom bygg- och installationsteknik samt inom ekonomi. Du ska även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och har lätt för att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att ta egna initiativ, följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2024-05-19. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Sophie Jakobsson, platschef, 010-130 86 32

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Fastighetssnabben AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.