Finsktalande kundcenterexpert till Carglass®

Carglass® · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Levererar du service av toppkvalité? Är ditt motto nöjda kunder är återkommande kunder? Då har vi tjänsten för dig! Carglass® söker en kundcenterexpert på supportavdelningen mot den finska marknaden. I rollen ansvarar du för hela processen från första kontakt med kund till att bokningen på verkstaden är genomförd. Som kundcenterexpert kommer du:
  • Behjälpa kunder via telefon och webbchatt
  • Hantera skadeanmälningar för olika försäkringsbolag samt upplysa kunden om vilken leverantör som är lämpligast för åtgärd av glasskada.
  • Registrera bokningar i systemet
  • Validera försäkringar och ha löpande dialog med försäkringsbolag
  • Agera informatör och införsäljande i kontakt med kunder
Du kommer arbeta i flera system parallellt och får inte tumma på kvalitén. Detta kräver att du är noggrann, effektiv och samtidigt alltid är lyhörd mot kund.

Krav på person

Vi söker dig som är professionell i din kommunikation och värdesätter kundrelationer. Du är lösningsorienterad och arbetar strukturerat. Du har tidigare erfarenhet från servicebranschen gärna som telefonförsäljare eller kundtjänstmedarbetare. Ytterligare merit är om du har erfarenhet från försäkringsbranschen samt körkort. Som person är du positiv, noggrann och stresstålig. Du tar gärna egna initiativ och vågar hugga i när det behövs. Du har god datavana och behärskar finska, svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi på PerformIQ ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Ort: Stockholm

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos Carglass®. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: kundcenterexpert, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Carglass® är specialister inom bilglasbyten och reparationer och ingår i Belron- gruppen som är världsledande och aktiv i 34 länder med 26500 anställda. Inom Belron - koncernen ger vi varje år service åt mer än 8 miljoner bilägare, vare sig det gäller att byta vindruta eller laga stenskott. Som Sveriges ledande företag för stenskottslagning och byte av bilglas har Carglass® dessutom ett nära samarbete med samtliga stora svenska försäkringsbolag, vilket gör att vi vid bilförsäkringsärenden kan ta hand om allt administrativt arbete för kundens räkning.