Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Senior Distributionselektriker till Vattenfall Services

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Erik Samuelsson
Telefon
Ansök nu
Om företaget
Vattenfall Services är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Våra kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad.

Vi söker en erfaren distributionselektriker till södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med underhåll av eldistributionsnät. Det innebär arbete med felavhjälpning, friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom främst högspänning. Arbetet sker utomhus och innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert i alla moment är ytterst viktigt.

Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del i ett flöde till att kunden har en väl fungerande elanläggning. Vi söker dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i det dagliga arbetet och vid kundkontakter, då du i rollen som distributionselektriker är vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Du utgår från Vattenfall Services anläggning i Jordbro och kommer att jobba i stora delar av södra Stockholm.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har lång erfarenhet av liknande arbete som exempelvis distributionselektriker, linjemontör eller stationstekniker.

- El-teknisk utbildning
- Minst 5 års erfarenhet som distributionselektriker
- Arbete med spänning
- B-körkort (manuell växel)
- Du behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra
- Du är lösningsorienterad

Som person så tar du stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Information och kontakt
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot Vattenfall Services Nordic AB. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Våra kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. Vi söker en erfaren distributionselektriker till södra Stockholm.