Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Ekonomiansvarig till bolag i stark tillväxt

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi är just nu på jakt efter en driven Ekonomiansvarig till vår kund. Som Ekonomiansvarig kommer du få chansen att axla en bred roll där du är ansvarig för redovisning och rapportering samt aktivt arbeta med att förbättra de interna processerna. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvarig för redovisning och rapportering
  • Teamleader ansvar
  • Likviditetsplanering
  • Säkerställa att lagar och regler inom redovisning efterföljs
  • Aktivt arbeta för att förbättra interna processer och rutiner

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från redovisning och mycket goda kunskaper inom koncernredovisning. Har du dessutom arbetat i ett internationellt bolag är det meriterande. Vidare kommunicerar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person är du engagerad och trivs med att arbeta mot deadlines. Du är ansvarstagande och har förmågan att leda dina medarbetare mot satta mål. Till sist tror vi att du är noggrann och har ett öga för detaljer!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JHEA2590. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka (jennifer.hietapakka@vindex.se, 073-727 96 66) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiansvarig? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren