Hoppa till innehåll

Lösningsarkitekt till Altostruct

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Som IT-strateg kommer du jobba nära våra kunder och bidra till att digitalisera och effektivisera deras verksamhet. Du kommer arbeta nära kund för att lära känna deras verksamhet på djupet, för att sedan kunna erbjuda hållbara och långvariga lösningar.

Som en av våra mer erfarna profiler ser vi att du kan agera spindel i nätet och se till att vi är på rätt väg, dels i dialog med kund, men även med vårt interna team. Vi ser även att du har en gedigen teknisk erfarenhet som gör att du kan bidra med ideér för bra lösningar.

Hos oss får du vara med i en tillväxtresa och bidra till en stark utökning av vårt team genom att jobba i framkant med tekniskt komplexa lösningar. Vår vision är att vara en ledande aktör inom digitala molnlösningar med stöd av AI-teknologi.

Om dig

Som person ser vi att du är ansvarstagande, nyfiken och kommunikativ.

Krav för tjänsten är:

  • 2års erfarenhet inom molntekniker
  • 2års erfarenhet som konsult
  • Erfarenhet från API’er
  • Du är bekväm med modern infrastruktur tankesätt, som event-driven och serverless teknologier
  • Kravställning
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller likvärdig erfarenhet

Meriterande är:

  • Kunskap om IaC
  • Erfarenhet från att jobba med AWS

Om oss

Altoustruct AB är ett innovativt konsultbolag grundat 2020 och fokuserat på att leverera skräddarsydda lösningar inom Amazon Web Services (AWS)-ekosystemet.

Med en passion för teknologi och en djup förståelse för molninfrastruktur erbjuder vi expertis av högsta kvalitet för att stödja företag i deras digitala omvandlingsresa. Vår team av erfarna molntekniker och AWS-arkitekter är dedikerade till att optimera och modernisera företags IT-infrastruktur med hjälp av de senaste verktygen och tjänsterna som AWS-plattformen erbjuder.

Från att designa skalbara och säkra molnarkitekturer till att implementera DevOps-principer och automatisering, är vår expertis mångsidig och anpassad för att passa dina unika behov.

Har ni några frågor eller vill veta mer om oss. Tveka inte på att höra av dig!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Testhuset arbetar enligt ISO 10667 i alla sina rekryteringsprocesser för att uppnå en kvalitetssäkrad fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta linus.westling@testhuset.com, 076 326 23 47.

Urval sker löpande så ansök redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se