Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare till Echandia

Publiceringsdatum
14 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bakgrund inom projektledning och är intresserad av automation och programering? Sökt då rollen som Projektledare hos Echandia.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Echandia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Echandia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Echandia är en av de främsta aktörerna inom maritim elektrifiering, med en unik och världsledande produkt samt en framträdande position. Echandias kunder är globala varv, systemintegratörer och rederier. Echandia erbjuder hållbara, robusta och säkra batterisystem som uppskattas av marknaden.
Echandia är ett entreprenöriellt innovationsföretag som bygger nollutsläppsteknik med målet att skapa en helt utsläppsfri global flotta.

Att arbeta på Echandia innebär ett stort personligt ansvar med goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi tror att ett personligt intresse för hållbara energilösningar och en vilja att bidra till energiomvandlingen kommer att göra ditt arbete mer intressant och givande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare kommer du att ha ett omfattande ansvarsområde som innebär regelbunden kommunikation med produktions- och försäljningsteamet. Tillsammans med den operativa chefen kommer du att leda projekten från start till slut.

Dina specifika uppgifter inkluderar:

* Utarbeta, samordna och följa upp projektplaner
* Ansvara för projektbudgetar
* Rapportera projektstatus till styrgruppen
* Inför projekt koordinera med produktions- och försäljningsteamet *Samarbeta med inköpsansvarig och operativ chef/ekonomichef för att utarbeta inköpsplaner
* Regelbunden kontakt med kunder
* Utföra vanliga ingenjörsuppgifter såsom beräkningar vid behov

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av projektledning
* Arbetslivserfarenhet av industriell produktion
* Obehindrad svenska och engelska, både tal och skrift

För att passa i rollen som projektledare ser vi att du besitter ett starkt driv och en förmåga att självgående driva dina processer framåt. Du känner ett stort ansvarstagande och engagemang för arbetet och är trygg med att fatta beslut och agera utifrån dessa. Vidare ser vi att du planerar ditt arbete och jobbar metodiskt med arbetsuppgifterna. Med din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Slutligen är du som person analytiskt lagd vilket gör att du snabbt förstår komplexa uppgifter och upptäcker eventuella fel.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm / Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.