Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Koordinator till Audika Haninge

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för att ge kunder service i världsklass? Vill du arbeta med engagerade och kompetenta kollegor i en av världens största koncerner inom hörselvård? Audika söker nu en koordinator till kliniken i Haninge. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Audika.

Om företaget

Audika ägs av Demant som är en dansk hörselkoncern som grundades 1904. Audika driver ett 30-tal hörselkliniker med cirka 100 legitimerade audionomer och totalt cirka 200 medarbetare i Sverige. De är auktoriserade av regionerna i Stockholm, Skåne och Östergötland och driver ett antal privata kliniker. Hos Audika får du på en professionell arbetsplats, där du tillsammans med engagerade kollegor hjälper fler människor att höra bättre varje dag. Deras gemensamma värdegrund, som är basen för allt de gör, består av fyra delar: de skapar förtroende, de är lagspelare, de skapar innovativa lösningar och tillämpar en kan-göra-attityd. Deras vision är att hjälpa fler att höra bättre.

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator är du den första som välkomnar Audikas kunder till deras kliniker och hanterar försäljning och enklare reparationer över disk. Du ansvarar för beställningar och ett mindre lager med hörapparater. Vidare arbetar du administrativt i olika system och är den som koordinerar och tar hand om av- och ombokningar av kundbesök i nära samarbete med kontaktcenter. Du samarbetar med Audikas audionomer och säkerställer att kundflödet fungerar optimalt. Som koordinator representerar du Audika och ser därför till att kliniken är presentabel och hjälper till där det behövs.

* Välkomna Audikas kunder
* Försäljning och enklare reapartion av hörapparater över disk
* Lägga beställningar och posthantering
* Administrativt arbete i olika system

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Några års arbetserfarenhet inom service/försäljning
* Meriterande med tekniskt intresse
* God data- och systemvana
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att trivas i rollen som koordinator är du självgående, initiativtagande och har ett positivt förhållningssätt till problemlösning. Du är serviceminded ut i fingerspetsarna vilket visar sig i ditt bemötande där du alltid gör det lilla extra för kunden och kollegorna. Eftersom tjänsten innefattar ett enklare arbete med reparationer över disk är det meriterande att du har att tekniskt intresse. Audika arbetar nära sina kunder och kollegor och sätter ett stort värde på din sociala kompetens i bemötande med olika människor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Haninge, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.