Hoppa till innehåll

Tekniker med Linux-inriktning

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

SWG har ordetSWG är en marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Vi brinner för våra lösningar och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på sex orter i Sverige och har kontor i Stockholm, Eskilstuna, Karlstad, Borlänge och Göteborg.Om rollenI denna rolllägger du främst fokus på installation, releasehantering, integration, konfiguration och testning. Det ingår en del felsökning med utmanande problem att lösa för våra kunder. Systemen är egenutvecklade och skräddarsydda för varje kund. Som tekniker finns du till hands för kunden när problem dyker upp och du hjälper dem remote via fjärrstyrning. Du stöttar pågående nyutvecklingsprojekt, gör uppgraderingar och förändringar i kundernas system – allt för att deras upplevelse ska bli så bra som möjligt. I denna tjänst kommer du primärt arbeta mot Fast2-systemet. Förutom stöttning av externa kunder så hanterar du även en del interna ärenden.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

  • Design och implementering av högtillgängliga, skalbara och säkra system och applikationer
  • Skapa och underhålla skript och automatiseringsverktyg med hjälp av PowerShell, Bash och liknande skriptspråk
  • Implementera och optimera konfigurationshanteringsverktyg som Puppet
  • Övervaka och felsök produktionssystem, applikationer och infrastruktur med expertis
  • Samarbeta tätt med utvecklare och intressenter för att säkerställa enkel implementering och smidiga utrullningar
  • Övervaknings- och loggningsverktyg för monitorering av systemhälsa

Om digVi ser att du som söker har god erfarenhet och kunskap av Linuxarbete med fokus på applikationsinstallationer och konfigurationer. Du har tidigare jobbat med felsökning och har en stark problemlösningsförmåga och förmåga att utföra felsökningar med precision. Du bör ha djup förståelse för Docker och containeriseringsteknologier som Kubernetes. Har du DevOps-erfarenhet är det ett stort plus. I rollen krävs det goda kunskaper i svenskai både tal och skriftoch hardu engelska-kunskaperär det meriterande.

Utöver ovanstående tror vi att:

  • Du är bekväm med Ubuntu och RHEL Linux
  • Du behärskar skalskriptspråk som PowerShell och bash
  • Du har färdighet i konfigurationshanteringsverktyg så som Puppet
  • Du har god kunskap i databashantering i MS SQL och MySQL

SWG erbjuderDu kommer bli del av ett team som idag består av två personer som du jobbar tätt med samt en teamledare. Som medarbetare hos SWG så erbjuds du flexibilitet för att få livet att gå ihop, men vi ser gärna att du är på plats någon dag i veckan då vissa interna ärende förmedlas på plats. Hos SWG erbjuds du en arbetsplats med högt i tak och ett stort utrymme att tycka till och påverka. Stockholmskontoret är beläget i ljusa, fräscha, moderna lokaler i Värtahamnen och där arbetar cirka 55 personer. Läs mer om företaget här: https://www.swg.com/se/

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!

Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till kandidat@astaagency.se.

Om Asta Agency

Asta Agency är ett bemannings- och rekryteringsföretag där du som jobbsökare står i fokus. Vi jobbar med attraktiva arbetsgivare i hela tjänstemannasektorn i storstäderna.

Hos Asta Agency har du möjlighet att antingen jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till våra kunder. Vi är din partner på vägen mot en framgångsrik karriär.

Om detta inte skulle vara rollen för dig just nu uppmanar vi dig att connecta med oss eller söka efter fler jobbmöjligheter på vår hemsida.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (150 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se