Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Affärsdriven Säljare till Fysioline

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Affärsdriven säljare till Fysioline
Är du en strategisk hunter som drivs av att skapa kontakter och utmanas av att jobba målinriktat för att uppnå goda resultat? Nu har du chansen att utvecklas tillsammans med oss på Fysioline!

Om tjänsten
Som säljare hos Fysioline kommer du att arbeta med ett brett produktsortiment inom rehabträning och fysioterapi. Du kommer självständigt att planera och genomföra all försäljningsaktivitet i Sverige och hjälpa Fysioline att växa på den nordiska marknaden. Då vi satsar på att växa kommer ditt fokus att ligga på att ta kontakt och utveckla relationer med nya kunder, såväl inom privat som offentlig sektor. Dina främsta kontaktytor finns bland högre chefer och ledare för rehabiliteringsavdelningar och kliniker runt om i Sverige. Du kommer att ge teknisk rådgivning, utbilda och arbeta strategiskt och därigenom skapa affärsmöjligheter och tillväxt på den svenska marknaden.
Du ingår i det Nordiska Rehabsäljteamet och rapporterar till Sales Director Ville Tuominen. Ditt arbetsområde kommer att vara Sverige med fokus på Stockholmsregionen. Du utgår från kontoret i Huddinge eller hemifrån. Huvudkontoret ligger i Tammerfors i Finland.

Är det här du?
För att lyckas i rollen är du en säljare som brinner för att göra skillnad för människor. Du har god teknisk kunskap och förståelse för människans anatomi och fysiologi. Du rör dig bekvämt i offentliga miljöer och sjukvård. Självklart är du van vid att bygga nätverk och har god förståelse för den svenska marknaden, och är insatt i prissättning och kostnadsberäkningar. Du är en kommunikativ hunter som är duktig på att identifiera potentiella kunder genom din framgångsrika säljerfarenhet. Du drivs och har erfarenhet av att göra affärer i en komplex miljö med olika typer av beslutsfattare genom långsiktiga relationer, samtidigt som du har ett ekonomiskt sinne.
Förutom svenska har du mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
Vi söker dig som är van att ha hög aktivitetsnivå och skapar framgång utifrån klassiskt försäljningsarbete. Du har ett affärsdriv och är skicklig på att analysera och förstå kundens behov. Du trivs med att vara självgående i ditt arbete och värdesätter andras stöd, samtidigt som du har en stor portion entreprenörsanda.

Läs mer: https://www.fysioline.se/

Dina arbetsuppgifter:
* Kundbesök B2B
* Presentera, utbilda och tillhandahålla teknisk information
* Identifiera och kontakta nya kunder
* Planera, följa upp och uppnå försäljningsmål
* Hålla sig uppdaterad kring produkter och marknaden

Vi ser helst att din profil har:
* Utbildning och eller erfarenhet från fysioterapi, idrottsvetenskap, PT eller sjukvård
* Tidigare erfarenhet av försäljning och förmåga att förhandla och fatta beslut.
* Viljan att vara ute på kundbesök.
* Möjlighet att resa regelbundet
* Duktig på att kommunicera och samarbeta
* Flytande i både skrift och tal på svenska och engelska

Heltid, fast lön, bonus
Arbete på plats i Stockholmsregionen, hybrid och/eller distansarbete
Tillträde: augusti 2024

Ansökan och kontakt:
I denna rekryteringsprocess har Fysioline valt att samarbeta med Adecco.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Stefan Wangdell på stefan.wangdell@adecco.se eller 076-138 48 17
Om du har frågor angående din ansökan, vänligen kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se
Adecco använder tester som en del av processen för att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2024-05-26

Fysioline has, over a period of over 30 years, grown and developed into a significant player in the wellness industry. We currently employ approximately 100 professionals. Our products are exported to more than 60 countries, and we have local subsidiary offices in five countries, including Sweden, the parent company is Finnish. Our selection includes equipment and devices for gyms and home training as well as rehabilitation products and robotics as well as pharmaceutical production of cooling products and medicines.
Our strength lies in our professional staff, which gives us the opportunity to - in addition to individual products and devices - offer comprehensive solutions and service that are tailored to the customer´s needs. Our service covers space and appliance/machine planning as well as help with budgeting planning and flexible financing solutions. Our service team ensures that our customers have safe and well-functioning equipment at their disposal.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!