Ytterligare Utvecklare Microsoft Dynamics AX sökes till iStone!

iStone · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare iStone söker vi nu fler drivna och självständiga utvecklare.

Du erbjuds ett omväxlande och utmanande arbete med goda möjligheter till vidareutveckling. Du kommer att arbeta med förvaltning och implementering av Microsoft Dynamics AX och tillsammans med verksamhetskonsult, projektledare och kundansvariga ta fram och utveckla olika kundspecifika lösningar. Du ges möjlighet att arbeta ute hos kund även om du främst kommer att sitta på iStones trevliga kontor centralt i Stockholm. Resor kan förekomma

iStone expanderar kontinuerligt och har flera år i rad blivit utsedda av Microsoft till årets Dynamics partner. För att lyckas med detta satsar iStone stort på att deras medarbetare ska ligga i framkant vad gäller teknisk kompetens. I din roll ges du därför en unik möjlighet till att bidra både till din egen utveckling samt till verksamheten i stort.

Du ges frihet i ditt arbete vilket innebär flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta hemifrån och på ett bolag med spännande plattformar och teknologier

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat med utveckling av Microsoft Dynamics AX under minst tre år. Du har god erfarenhet av X++ alternativt C#, erfarenhet av Visual Studio samt av integration ses som starkt meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter dig som är självgående och ansvarstagande. Du kan på ett bra sätt strukturera och prioritera ditt arbete och du har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Vidare bör du uppskatta utmaningar och att ha många bollar i luften.

Brinner du för affärssystem och låter detta intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar iStone med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!
För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Jessica Fogelsjöö, 08-120 50 427

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

iStone AB är ett verksamhets- och IT-konsultföretag som främst arbetar med affärssystemen Infor M3, Microsoft Dynamics AX och SAP ERP. Med drygt 600 anställda i ett tiotal länder erbjuder iStone marknadsledande "best-of-breed-lösningar" inom Business Intelligence, CRM och e-handel. Ett brett utbud av produkter, spetskompetens inom varje erbjudande samt transparens och ansvarstagande i kundrelationen ger långsiktigt hållbara lösningar." För mer information besök www.istone.com.