Windows-tekniker / systemadministratör till SysPartner

SysPartner · Data & IT · 13 nov

Om jobbet

Som Windowstekniker hos Syspartner blir du en del av ett expansivt företag som nu bygger upp sin verksamhet i Stockholm!

Gillar du en kundnära och konsultativ roll där du får hjälpa kunder med deras IT-drift? Trivs du att jobba i ett litet, familjärt konsultbolag som växer på Stockholms marknad? Då är det här jobbet för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir erbjuden en spännande roll som IT-konsult med uppdrag hos de mest eftertraktade företagen i branschen. Där kommer du att få jobba med den senaste tekniken samt få hänga med i branschens utveckling. Som Windows-tekniker hos SysPartner kommer du med säkerhet ställas inför spännande utmaningar som utvecklar dig vidare i karriären. Eftersom SysPartner är ett mindre bolag kommer du och din kompetens vara ytterst viktig för företagets fortsatta utveckling, hos dem finns det stor möjlighet att få vara med och påverka och bidra.

Syspartner jobbar enligt mottot - trevliga proffs som gör det lilla extra för kunden.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Deployment och administration av servrar
  • Planering och produktionssättningar av nya system
  • Avancerad felsökning av klient, server och nätverk
  • Automation och scriptning
  • Migreringar
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som Windows tekniker / systemadministratör kommer du att få jobba i projektform ute hos SysPartners kunder med fokus på drift av större servermiljöer. Du kommer att få möjlighet att jobba med både större och mindre projekt med arbetsuppgifter som spänner över många olika teknikområden. Din kompetens inom IT kommer att värdesättas och du kommer att ha en både rådgivande och expertroll ute hos kund.

VEM ÄR DU?

Hos Syspartner trivs du som har ett stort tekniskt intresse och motiveras av att hela tiden lära dig något nytt. Här får du nämligen möjligheten att dela din vardag med andra kollegor som brinner för exakt det du gör - ny teknik och att få hänga med i branschens utveckling!

Eftersom du kommer att jobba som konsult och vara SysPartners ansikte ut mot kund är det viktigt att du trivs med att träffa nya människor och alltid har en professionell attityd, samt förstår deras skiftande behov. Du ser fördelarna av att få en varierad vardag av såväl uppdrag som kunder och uppskattar variationen konsultrollen ger. Du har några års erfarenhet av Windows infrastrutkur och är bekväm inom bl.a Windows server, virtuella servrar (gärna VWware) SQL och Exchange. Det är meriterande om du har jobbat med migreringar, plattformsuppdrageringar, Azure, Office365 samt andra molnplattsformar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Systemadministration

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.