Windows-generalist till IT-bolag i Solna

2Complete · Data & IT · 3 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund, ett framgångsrikt IT-bolag i Solna, söker vi en ny Windows-generalist till konsultteamet. Du kommer att driva olika kundprojekt så som migreringar, flytt av IT-miljöer, uppgraderingar och installationer. I din roll blir du rådgivare och bollplank åt dina kunder och du kommer att arbeta med en stor variation av moderna IT-lösningar. Vår kund präglas av en trivsam kultur, stort teknikintresse och konsultteamet delar ett gemensamt lösningsfokus.

Din profil

Du har kunskaper inom:
Exchange och Office365, Windows Server, Nätverk, DNS, AD och Backuper. Vidare bör du ha kunskaper inom virtualisering och klustrade miljöer.

Vi söker dig som önskar en bred roll med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med såväl avancerad felsökning och implementation av helt nya lösningar som enklare installationer - därför bör du ha en flexibel och prestigelös inställning och alltid sträva efter bästa lösningen för din kund. För en person med driv och engagemang finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag med anställning hos 2Complete, på sikt finns stora möjligheter till anställning hos vår kund.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 alt. malin.ryholt@2complete.se

Start omgående.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.