WEBBUTVECKLARE TILL MERCUR SOLUTION

Sigma · Data & IT · 13 jan

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla marknadsledande beslutsstöd?

Mercur Solutions växer och utökar nu sin utvecklingsavdelning. Nu kan du bli en del av att skapa marknadens ledande lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd! I över fyrtio år har vi utvecklat och levererat avancerade och högkvalitativa system för ekonomisk planering och analys. Förutom själva mjukvaran erbjuder vi även kringtjänster såsom implementation och utbildning.

Som webbutvecklare kommer du att arbeta med nyutveckling i JavaScript. Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, för utvecklingen av webbmiljön för applikationen Mercur Business Control. I din roll bidrar du till att våra kunder får tillgång till och på bästa sätt kan använda affärskritisk information. Systemet utvecklas kontinuerligt för att möta befintliga och framtida behov och här blir just du viktig!

Vem är du?

Du innehar goda kunskaper i JavaScript och du drivs av att utveckla lösningar i linje med verksamhetens behov. Du tänker affärsmässigt och kan med lätthet förstå sammanhang vilket gör att du är självgående i din roll. Intresse för grafik- och användardesign är ett plus eftersom du kommer att arbeta med att skapa och anpassa nya funktioner i webbgränssnittet. Du har gärna en akademisk examen inom system- eller datavetenskap eller en relevant YH/KY utbildning i botten.

Din vardag

Hos oss får du chans att utvecklas inom ditt expertisområde webbutveckling och om du vill fördjupa dina kunskaper alternativt bredda dem inom hela stacken så finns möjligheten här! Du ingår i ett team av kompetenta kollegor där stämningen är professionellt familjär - alla söker kvalitet i utförande men har gärna kul under tiden. Det finns en stark gemenskap där tillväxt betyder mer kunskapsdelning emellan olika roller och funktioner i utvecklingsteamet. Arbetssättet är agilt och det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som kan skapa värde för kund. I din roll bidrar du till att våra kunder får tillgång till och på bästa sätt kan använda affärskritisk information som beslutsstöd.

Om bolaget

Mercur Solutions AB är Sveriges marknadsledande leverantör av Business Control-system - mjukvarulösningar för budgetering, prognostisering, rapportering och analys. Företaget är stabilt och lönsamt och befinner sig samtidigt i en expansiv marknadsnisch. Bland våra hundratals kunder kan nämnas Bilia, Bonniers, Cloetta, Schibsted, Skatteverket, Systembolaget, Saab Aeronautics, Securitas, Skandia och Svenska Spel. Vi sitter i moderna lokaler i Solna, Stockholm och erbjuder utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö där du är delaktig i företagets utveckling. Mercur erbjuder marknadsmässiga förmåner och har ett stort hälsofokus med träning och medverkan i olika motionslopp.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Compleo. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Mercur Solutions med placering i Solna, Stockholm. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se så snart du kan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Kristin Burrescia på kristin.burrescia@sigma.se eller 070-247 20 01.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Kristin Burrescia, 070-247 20 01

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget


Hitta hit

Visa var