Webbutvecklare backend/fullstack som vill jobba mot mediabranschen!

Academic Work · Data & IT · 1 jan

Om jobbet

Josh arbetar med en flexibel och unik egenutvecklad social-mediaplattform (XCAP) och ett tydligt fokus mot mediabranschen, där man arbetar med stora kunder som KING och Aftonbladet.

Information om uppdraget

Academic Work söker en backend- eller fullstackutvecklare till Josh, en roll där du får chansen att jobba i teknikens absoluta framkant. Josh kärna är deras egenutvecklade CMS - XCAP - som används av de största mediahusen i Europa.
Man arbetar med att leverera högsta kvalitet till kunderna och söker dig som verkligen bryr dig om den kod du skriver.

Vardagen består av spännande projekt i en avslappnad, kreativ miljö med högt i tak! Här får du chansen att utveckla dina kunskaper i en liten familjär grupp med ett gott gäng duktiga utvecklare. Du kommer att arbeta med tre andra backendutvecklare där ni alla arbetar tätt och hjälps hela tiden åt.

Allt som oftast kommer du också att arbeta i små team med en backendare, en frontendare och en projektledare, där ni tillsammans bygger nya siter eller vidareutvecklar och underhåller befintliga. Man ligger långt fram tekniskt sett, t.ex. hostar man på Amazon Web Services.
Du kommer att få ett fritt arbete där du och dina kollegor till stor del sätter ramarna. Du får även vara med och bidra till en ständigt pågående intern utveckling och påverka ditt och dina kollegors arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Josh jobbar med att integrera sin produkt med kundernas, främst i olika former av grymma kampanjer. Du och dina kollegor jobbar efter projektledarens uppsatta milestones och allt som oftast i korta cykler och sprintar. Du kommer främst att fokusera på backendutveckling och får knacka mycket kod. Josh arbetar självfallet agilt och du ges möjlighet till ett arbete med stor variation på dina uppdrag och arbetsuppgifter.

Du får redan från start ta mycket ansvar och bör trivas att arbeta självständigt, men har också bra med uppbackning av dina seniora kollegor.

Vi söker dig som
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet inom backend- eller fullstackutveckling.
  • Har goda kunskaper inom Java och SQL. Gärna även React och Angular.
  • Har relevant utbildning, alternativt är självlärd
  • Är ansvarstagande och noggrann
  • Är van vid att arbeta mot snäva deadlines
  • Pratar och skriver svenska eller engelska obehindrat
Det viktigaste är att du har ett gediget intresse för utveckling och rätt inställning, driv och passion är det vi letar efter! Viktigt är att du är stresstålig och redo för snabba puckar, då miljön är dynamisk och kunderna krävande. Projekten samt kampanjerna kan ha kort framförhållning, vilket även ställer krav på flexibilitet.

Du jobbar mycket mot kunder vilket innebär att du är en person med en relationsskapande attityd och vidare har du en öppen kommunikation. Som person är du självgående och sitter inte och väntar på uppgifter att ta dig an. Vidare är du även en riktig lagspelare som har en positiv och glad attityd.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

ARBETSTID: Kontorstider med viss flex.

ANNONSID: 14978348

PLATS: Stockholm, Vasastan

KONTAKT: Rikard Bendt

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Med kunder som Aftonbladet, King och Sanoma ligger Josh bakom Nordens mest synliga sociala mediaapplikationer. Kunderna är stora, krävande och mitt i mediabruset, vilket gör att de håller sig i teknikens absoluta framkant. Webbsidorna och Webbapplikationerna bygger de med Javascript, ES6 och LESS i ramverk så som React och Angular. I backend används Java och MySQL.

Josh är ett dynamiskt företag som är på väg ut i världen. Här värdesätts medarbetare som är initiativrika och nyfikna på världen och som trivs med att umgås och jobba ihop med andra.

Läs mer på Josh