Webbutvecklare (C# .Net) till Ving!

Ving · Data & IT · 6 jan

Om jobbet

Som webbutvecklare (C# . Net) hos Ving i Stockholm trivs du som är teknikdriven och som gillar att jobba nära användare och affär!

På Ving får du jobba i en kul bransch, med stort fokus på e-handel och med en spännande produkt - resor!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Tekniknära roll där det finns interna meetups för olika intresseområden
  • Ett agilt arbetssätt med dagliga stand-ups och återkommande demos
  • Parprogrammering
  • Testdriven utveckling
  • Fantastiskt kul bransch med bra förmåner (bland annat personalrabatt för resor)
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter är systemutveckling inom i första hand C# samt vara med och vidareutveckla våra interna webbapplikationer. Du ansvarar för och vidareutvecklar våra system i .Net miljö.
Du kommer vara involverad i ett agilt team som jobbar med ett plattformsbyte. Ditt fokus blir att utveckla kontrakteringssystemet för hotell. Arbetet sker nära användarna och affären.

Rollen innebär i korthet

Som utvecklare blir du här en del av ett teknikdrivet och roligt arbetsteam om 8 personer. Du kommer sitta på huvudkontoret i Marieberg på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom:
  • Net och C#
  • HTML, CSS, Javascript, AngularJS, T-SQL
Det är meriterande om du har kunskap och intresse för Powershell, NodeJS, Angular 2, Elasticsearch, RabbitMQ och Azure.

Eftersom arbetet sker agilt är det viktigt att du är självständig, initiativrik samt lyhörd för såväl kollegor som användares behov. Det är ett plus om du är intresserad av UX.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
UX & Webbdesign

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.