Webbdesigner/webbutvecklare till byrå!

Academic Work · Data & IT · 23 jan

Om jobbet

Med bred erfarenhet inom webbutveckling och design har du oändliga möjligheter på Construct IT!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Construct IT:s räkning en duktig och erfaren kollega inom webbdesign och frontendutveckling för arbete på en av Stockholms vassaste webbyråer. Construct IT är en modern webbyrå och en affärspartner i det strategiska såväl som det operativa arbetet med alla tänkbara digitala kanaler. Man har ett tydligt helhetstänk i sina uppdrag, där kunden alltid är i fokus. Företaget växer nu och behöver ännu en duktig kollega!

Construct IT arbetar med webben och utvecklar olika webbapplikationer. Man baserar alltid sitt arbete på en utförlig och genomtänkt analys av ett nytt projekt eller befintlig lösning, där man arbetar med bland annat workshops för att definiera de affärsmässiga möjligheterna och behoven hos varje enskild kund. Vid varje nytt uppdrag ligger fokus, i tät dialog med aktuell kund, på att bena ut exakt vilka effekter och resultat man vill uppnå med projektet, för att utifrån det kunna skapa precis vad kunden vill ha. Med tonvikt på form, grafik och design arbetar man tillsammans fram den bästa lösningen. Construct IT har ett brett spektra av kunder och samarbetspartners, t.ex. Berns Salonger och Svenska Mäklarhuset.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Construct IT:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Construct IT.

Arbetsuppgifter

Vad du kommer att arbeta med skiljer sig självfallet åt beroende på uppdrag, där Construct IT har en bred flora av samarbetspartners och kunder. Du och dina kollegor jobbar för att hjälpa era kunder med exakt det de har behov av i den digitala världen, där du kommer att vara med i hela den kreativa processen, från analys, förstudier och workshops till framtagande av designen och själva utvecklingsarbetet. Du har ett mycket tätt samarbete med de befintliga och erfarna webbutvecklarna, där ni har varandra som bollplank och stöd genom hela processen.

Då de kunder du arbetar med ofta själva har en begränsad förståelse för ditt arbete kommer du att få guida dem genom processen och göra hela begreppet webb begripligt. Du får ta ett stort ansvar för de kreativa bitarna och arbeta med kundernas grafiska profil, där du kommer vara med och påverka och förfina deras externa uttryck.

Du har också bra möjligheter att komma in och påverka utformningen av rollen själv, då man är ett företag med högt i tak och de erfarenheter du bidrar med kommer att bli mycket värdefulla för Construct IT:s framtid.

Vi söker dig som
  • har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom webbdesign och webbutveckling och behärskar HTLM och CSS obehindrat. Du är också mycket van vid hela Adobe-sviten och Photoshop
  • har erfarenhet av CSS precompilers som SASS och LESS, JavaScript, jQuery och webb APi
  • har bred erfarenhet av responsiv design och en passion för kreativt arbete med grafisk design och en förståelse för design och utveckling.
  • har god förståelse för användbarhet och användarupplevelser
  • är professionell och affärsmässig i ditt sätt att vara mot kunder såväl som kollegor.
  • är driven och vill utveckla din egen roll och din arbetsplats
Som person är du självgående, nyfiken och intresserad av hur du kan hjälpa dina kunder på bästa sätt. Du har en positiv attityd och vill bidra med nya idéer och synsätt. Du är ödmjuk inför varierande arbetsuppgifter och kan arbeta med högt som lågt.

Construct IT sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och har en fin takterrass för varma sommardagar

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

ARBETSTID: Kontorstid

ANNONSID: 14979475

PLATS: Stockholm, City

KONTAKT: Rikard Bendt

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Hos Construct IT får du möjligheten att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i spännande projekt. Vara en del av ett växande företag som erbjuder möjlighet att vara med i hela projektfasen. Det finns mycket stor möjlighet att själv påverka sin roll och vill man arbeta med fler än en teknik inom webb är detta något vi välkomnar. Du kommer få sitta inhouse i våra fräscha och öppna lokaler i centrala Stockholm. Vi på Construct IT satsar mycket på vår personal och har bland annat kollektivavtal vilket innebär goda arbetsvillkor bra förmåner och konferenser till solsäkra länder.

Läs mer på Construct IT