Webbanalytiker sökes till ett av branschens vassaste företag!

Framtiden · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Har du goda kunskaper i JavaScript? Vill du arbeta som webbanalytiker och kartlägga olika digitala beteenden? Hos vår kund arbetar du som konsult tillsammans med Sveriges vassaste webbanalytiker.

Dina arbetsuppgifter

Det genomgående syftet med arbetet kommer vara att analysera den digitala marknadsföringen hos olika företag. Dina uppgifter kan variera men sträcker sig mellan att samla in data och analysera data om digitala beteenden till att ta ut de mätvärden och rapporter på att kundens försäljning, kommunikation och affärsstrategi är effektiv på webbplatserna. Du bör ha ett intresse för helhetssynen inom webbindustrin och ha förståelsen om vad Tag management innebär. Vi ser gärna att du har kunskap om olika spårningstekniker (ex. tag management) och att du kan arbeta konsultmässigt med olika kunder. På denna arbetsplats krävs det att du har goda kunskaper i JavaScript. Det krävs även att du har en relevant högskole-/ civilingenjörsutbildning inom teknik alternativt en relevant YH-utbildning (ex. webbprogrammering).

Din profil

Vi söker dig som har genuint intresse för IT och som vill arbeta med analys och uppföljning av digitala medier. Det krävs att du är en person med logiskt tänkande, noggrannhet samt stark servicekänsla då du arbetar med stora kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Det finns mycket utrymme för handledning i början då du på sikt förväntas avancera och arbeta mer självständigt.

Skallkrav
  • Relevant utbildning minst tre år
  • Du har goda kunskaper i JavaScript
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Goda kunskaper Excel
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av att arbeta inom något webbanalys-/uppföljningsverktyg samt har förståelse för kodning.
  • Erfarenhet av Tag management
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Centrala Stockholm
Start: Omgående
Urval sker löpande, sök redan idag för att inte missa chansen!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Förtaget har en grundvision om att öka företags lönsamhet och förståelse för kunden genom analys på webben. Affärsidén är att genom unik kompetens, hög servicegrad och verktygsoberoende, leverera kundanpassade beslutsunderlag till företag/organisationer med aktiv digital närvaro. Företaget arbetar ständigt med nytänkande och sätts ständigt inför nya utmaningar då teknikens värld alltid är under utveckling. I dagsläget är det femton konsulter med kontor i centrala Stockholm.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.