Webbadministratör till kommunikationsproducenterna Ineko & Brand Factory!

Om jobbet

Är du i början av din karriär inom webb och marknadsföring? Har du god datorvana och brinner för att arbeta med e-handel? I så fall kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ineko & Brand Factorys räkning en datavan webbadministratör som vill administrera och hjälpa företagets kunder att lägga upp kampanjer och produkter i deras webbshopar under omstrukturering. I och med hög arbetsbelastning i teamet samt en föräldraledighet våren/sommaren 2017 så är teamet på Ineko & Brand Factory i behov av förstärkning på heltid i cirka 10 månader med start omgående.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inekos och BrandFactorys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till stn01@academicwork.se.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ineko.

Arbetsuppgifter

Ineko & Brand Factory byter i dagsläget webbsystem för sina kunder och flyttar därmed över samt omstrukturerar webbshopar. Detta innebär ökad arbetsbelastning för teamet och att ordinarie personal är i behov av avlastning i cirka 10 månader framöver. Du kommer att arbeta med att administrera webbsystemen och se till att alla kunders webbshopar håller samma tema och stil som tidigare. Du kommer inte att designa hemsidorna på egen hand utan kommer att administrera genom att bland annat lägga upp kampanjer och produkter i webbshoparna.

Du kommer till exempel att:
  • Hjälpa kunderna lägga upp kampanjer/produkter i webbshoparna
  • Se till så att webbshoparna håller samma tema i de nya webbshopparna
  • Avlasta ordinarie personal i deras arbetsuppgifter
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och har ett stort intresse för webbdesign och e-handel. Du är nyfiken och vill lära dig mer inom marknadsföring, webbdesign och administration i webbsystem.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har god datavana och en känsla för webb. Du ska ha ett brinnande intresse för e-handel och gärna ha erfarenhet av CSS och HTML. Det är meriterande om du har en relevant utbildning inom marknadsföring, webbdesign eller motsvarande.

Som person är du nyfiken och driven i ditt arbete men framför allt har du ett stort intresse av att hjälpa Ineko & Brand Factorys kunder med deras webbshoppar. Du har ett öga för design och marknadsföring och ger kunderna den bästa servicen.

Övrig information
  • Start: Omgående, november eller december
  • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag cirka 10 månader
  • Placering: Stockholm, Årsta
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Ineko & Brand Factory är Nordens ledande kommunikationsproducenter där trycksaksproduktion är kärnverksamheten. Ineko & Brand Factory brinner för integrerad kommunikation och erbjuder sina kunder en helhet från idé, till färdig tjänst, produkt eller trycksak. Läs mer om Ineko & Brand Factory på ineko.se och brandfactory.se.