Webbadministratör inom HR till Skanska

Skanska · Administration · 9 dec

Om jobbet

Har du ett stort intresse för kommunikation inom HR och utbildning? Då kan du vara den vi söker! Till Skanska Affärsstöd HR söker vi nu en webbadministratör för arbete med personalhandbok och utbildningsportal.

Tjänsten, som är ett konsultuppdrag, planeras starta omgående och pågå till och med 3o/6 2017 med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är placerad i ljusa lokaler på Skanskas huvudkontor i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som webbadministratör kommer du arbeta med uppdatering av Skanskas personalhandbok samt utbildningsportal. Då Skanska i början av nästa år ska implementera ett nytt lönesystem samt HR-system kommer det, i samband med detta, krävas en stor uppdatering av personalhandboken. Vidare kommer arbetet innebär att kommunicera både internt på avdelningen och externt i organisationen samt ett nära samarbete med ansvarig för personalhandboken.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot HR eller motsvarande. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av arbete med kommunikation är detta meriterande liksom kunskaper i webbpubliceringsverktyget Episerver. Vi ser att du har kännedom om HR-organisationens funktion och dess processer. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person är du analytisk och strukturerad. Du har en god social förmåga, trivs med många kontaktytor och har lätt för att samarbeta. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och har ett stort intresse för kommunikation.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Skanska Affärsstöd HR som är en del av ett Shared Service Center som supporterar samtliga bolag inom Skanska-koncernen i Sverige med ca 11 500 anställda. Vi levererar administrativa tjänster inom områdena HR, lön och förmåner samt förvaltar HR:s IT-verktyg. Förutom HR-relaterade tjänster består Shared Service Centret av Affärsstöd Ekonomi och en gemensam Helpdesk.
Om du är attraherad av att arbeta på ett företag som bidrar med grön stadsutveckling kan Skanska erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag med hög trivselfaktor. Som anställd på Skanska får du ta del av bolagets förmåner såsom bra försäkringar, pensionsplan och friskvårdsbidrag. Lokalerna, som är ljusa och fräscha, ligger i nära anknytning till tunnelbana, bussar och pendeltåg.