Webb-designer med frontendutveckling till eleven

Eleven · Data & IT · 28 dec

Om jobbet

Om du brinner för design och trivs bäst i en miljö som präglas av entreprenörskap kommer du trivas som webbdesigner hos eleven i Stockholm.

Som webbdesigner hos eleven kommer du jobba med e-handel där du bidrar med innovativa idéer och nyskapande. Du blir en del av ett tight team där dina idéer får gehör. Kollegorna uppskattar den goda stämningen, känslan av gemenskap och öppenhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en stimulerande, utmanade och viktig roll för elevens fortsatta digitala tillväxt. Du erbjuds ett jobb där:
  • Kundupplevelsen är i fokus
  • du får påverka design och användbarhet av tjänsten (e-handel)
  • du blir en del av ett kompetenstungt, innovativt team som gemensamt brinner för produkten
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att:
  • ta fram design och UX-lösningar
  • Implementera din design på elevens alla digitala plattformar
  • Uppleva en unik gemenskap på ett företag som inkluderar
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer jobba tillsammans med utvecklarna och marknad för att designa och implementera designen för elevens alla digitala plattformar. Du kommer därmed arbeta med varierade produkter som: produktsidor, menyer, bloggar och lagersystem till banners och interaktiva kampanjsidor. Kontoret är beläget centralt på Brahegatan vid Stureplan.

VEM ÄR DU?

Det är till din fördel om du har en bakgrund inom e-handel.

Du har:
  • Tidigare erfarenhet som webbdesigner
  • Kunskap och intresse för användarvänlighet och UX
  • God kunskap inom grafisk mjukvara så som Photoshop
  • Kunskap inom front-end utveckling (Javascript, HTML, CSS och Sass)
Det är meriterande om du har kunskap om versionshantering som t ex Git och erfarenhet inom PHP.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.