Webasto installatör (fordonstekniker)

Om jobbet

Webastocenter i Bromma
Söker en
Installatör (fordonstekniker)

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta i ett litet sammansvetsat team hos Sveriges största specialist på bränsledrivna värmare. Arbetet består i huvudsak av nyinstallation, service av äldre värmare, diagnos/felsökningar samt enklare servicearbeten på personbilar. Arbetet är i huvudsak förlagt till våra lokaler i Bromma men då vi även utför arbeten på fälten så kan vissa utejobb förekomma i båt och entreprenadmaskiner.

Kvalifikationer
Du som söker skall ha arbetat med installation / service av bränsledrivna värmare och gärna ha en fordonsteknisk utbildning. Därtill ser vi gärna att ni har några års dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. Du har datavana och är van att arbetat i system som Vag-com, Autocom och WTT. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska. Har du förståelse för tyska så är det ett plus då mycket av dokumentationen är på tyska. Vi ser gärna att du arbetat med diagnostik och har erfarenhet av kundkontakt. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som person är flexibel, strukturerad och ansvarsfull. Har ett positivt tänk och ser möjligheter där andra ser problem. Ett stort krav är att du är noggrann i ditt arbete och lägger stor vikt på ett bra slutresultat. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en känsla för service.

Webastocenter eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de fördelar som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

Lön & bonus
Vi erbjuder en fast månadslön eller om man hellre önskar en anställning med timlön. Vår personal får även ta del av vår generösa bonus vid uppnådda mål. Vi arrangerar löpande event för personal och vi försöker årligen att göra en personalresa, nu senast till Barcelona och innan det Tyskland.

Ansökan
Vill du bli en del i ett hungrigt gäng med högt i tak så skickar du personligt brev och CV till rekrytering@webastocenter.se. Rekrytering sker löpande och finner vi rätt person så anställer vi omgående.

Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras per mail eller telefon 08-800449.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla eller ring Tony Stenders, 08800449

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Webastocenter är det självklara valet när det gäller bränsledrivna värmare så som Webasto och Eberspächer. Söker ni information, funderar på att köpa en ny eller behöver hjälp att reparera en gammal värmare så finns vi alltid nära till hands.

Utöver en stor monteringshall så har vi servicefordon som utför alla typer av jobb på fältet. Vi lagerhåller stora delar ur Webasto's sortiment och det vi inte har hemma ser vi till att ta hem till nästkommande dag.

Vi har sex personer anställda med Webasto som huvudsyssla och har nyligen blivit tilldelade diplom av KG Knutsson (Generalagent Webasto Sverige) för 40 år som trogen samarbetspartner.
Det i kombination med hög yrkesstolthet så garanterar vi ett bra jobb samt en trygg och säker affär.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var