VVS-Utbildare

Lernia · Utbildning · 17 nov

Om jobbet

Om företaget

Lernia söker nu en erfaren VVS montör till vår VVS utbildning i Liljeholmen, du kommer arbeta som utbildare för vår arbetsmarknadsutbildning, Lernia är ledande inom utbildning och bemanning i Sverige, och har lång erfarenhet av omställning för människor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att utbilda vuxna elever i VVS yrket på ett branschmässigt sätt. Du kommer att undervisa i både praktiska och teoretiska moduler och arbeta i en arbetsgrupp om 9 personer. Det kan förekomma en del administrativa uppgifter i samband med elevhanteringen i tjänsten. Vi är mycket flexibla och kan anpassa arbetsuppgifterna efter rätt person. Tillexempel kan vi lösa så du tar verkstadslektionerna inledningsvis och en mer erfaren lärare tar den teoretiska delen. Eleverna har en snittålder på 25-35 år och utbildningen är en gymnasial utbildning (KOMVUX)

Formell kompetens

En merit är om du arbetat med utbildning tidigare och har någon form av pedagogisk erfarenhet. Annars ser vi gärna att du har minst 4 års erfarenhet som VVS montör (rörmokare) och har branschens intyg på utbildning inom VVS. För rätt indvid så kan Lernia stå för kostnaden av en lärarutbildning.

Personliga egenskaper

Du ska gärna stå med fötterna på jorden och ha lätt för att arbeta med människor från olika kulturer. Ha en genuin vilja att lära ut och förmedla kunskaper till andra. Du som söker ska även vara social och noggrann och kunna vara flexibel. Men gärna också ha ett mänskligt perspektiv på olika saker och ha förståelse för individers situationer. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara driven i utveckligen av utbildningen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Direktrekrytering/Tillsvidare/Heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Utbildning
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.