VVS lärare till yrkesutbildning hösten -16 ( 57066 )

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en VVS lärare som ska undervisa elever till hösten -16. Tjänsten är på heltid och placeringsort är Liljeholmen.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS lärare ska du planera och bedriva undervisning till framtidens VVS montörer i yrkeskurser inom VVS programmet enligt läroplanen. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska moment. Som lärare ska du coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att utbilda framtidens VVS montörer. Du tycker om att utbilda, och ser till varje elevs individuella behov.
Du som söker är behörig lärare i VVS, har yrkesbevis i VVS eller annan likvärdig utbildning. Som person är du trygg i din yrkesroll, och har ett lugnt och pedagogiskt arbetssätt.
Då detta är en vuxenutbildning kommer du få möta människor ifrån olika kulturer och faser i livet. Därför är det viktigt att du kan skapa goda relationer samt att du har förmågan att ge deltagarna den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas i sitt lärande.Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan till oss.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Utbildning
Underkategori
Lärare

Ring Shanthi Kax, 076-308 43 83

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.