VS montörer till Rörspecialisten (en del av Bravida) i Stockholm

Bravida · Övrigt · 25 okt

Om jobbet

"Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt".

Detta är rösten från en av våra montörer som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är den här tjänsten något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Rörspecialisten i Stockholm växer och söker VS montörer med certifikat till mindre entreprenader. Som VS montör på Rörspecialisten kommer du arbeta tillsammans i arbetslag för att utföra ombyggnader inom värme, kyla, avlopp och vatteninstallationer hos våra kunder när de exempelvis genomför nybyggnationer, ombyggnationer eller hyresgästanpassar. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och landsting. Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med omväxlande och varierande uppdrag.

På vårt kontor i Årsta i Stockholm kommer du ha många goda kollegor och vi söker dig som är en "lagspelare" så att vårt team kan fortsätta att vara framgångsrikt. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Rörspecialisten fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Vem är du?

Vi söker dig med yrkesstolthet och som har några års erfarenhet av att arbeta som VS montör och har VVS-certifikat samt dokumenterad kunskap i branschreglerna Säker Vatteninstallation. Har du svetscertifiering och elbehörighet samt kunskaper och erfarenhet från kyl- och värmesystem är detta meriterande.

Som person är du noggrann, motiverad och arbetar kundorienterat och kan agera som Rörspecialistens ansikte utåt. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och kan arbeta självständigt samt i lag och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person med ett brinnande teknikintresse som trivs i "röryrket" och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Sista ansökningsdag är 2016-10-25 men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på knappen ansök nedan!

Läs mer om Bravida på www.bravida.se och följ oss på www.facebook.com/Bravida.se
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget