Volkswagen Stockholm, Infracity Söker en Personbilsförsäljare, begagnade bilar

Om jobbet

Vi söker dig som är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder. Känner du att du är rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken.

Tjänstebeskrivning
Denna tjänst har flera ansvarsområden varav ena blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du ska arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljnings-processen framåt till avslut. Tjänsten innefattar försäljning av begagnade person- och transportbilar där du offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar och följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda med vårt sätt att lösa deras behov.

Kvalifikationer
Du är van vid att bemöta kunder och har några års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete samt erfarenhet av självständig kundbearbetning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bilbranschen samt om du har god produktkännedom inom Volkswagen. Det är även meriterande att ha god teknisk kunskap samt ekonomisk kunskap för att kunna uppnå goda ekonomiska resultat. En förutsättning för att lyckas i den här rollen är att du kan arbeta obehindrat i Office-paketet, samt att du kan uttrycka dig på engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du social, engagerad och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo på ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning så ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 20 december.

Som anställd hos oss, sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer STVW16-231-30 i övriga uppgifter.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Lindström via fredrik.lindstrom@vwstockholm.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget