Voith Turbo Safeset söker en serviceinriktad innesäljare/teknisk support

Voith · Försäljning · 14 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Voith Turbo Safeset söker vi nu en driven och serviceinriktad innesäljare/teknisk support till deras kontor i Stockholm.

Voith Turbo Safeset tillverkar och utvecklar komponenter så som exempelvis växellådor och koppel till kunder inom järnvägsbranschen. Rollen är placerad under Mobility Sweden Rail och du kommer att rapportera till Sales Manager Rail Sweden.

I rollen kommer du att ansvara för sälj - och supportfrågor från de svenska kunderna. Du kommer att agera koordinator och se till att inkommande samtal och ärenden från kunder hanteras och mottas på ett tillförlitligt sätt. Rollen är till stor del administrativ där framtagning av offerter och orderhantering är en del av din vardag. I rollen ingår även teknisk support vilket innebär att du kommer att hjälpa både kunder och intern personal med problemlösning kopplat till produkterna. Till din hjälp har du då de tekniska experterna på fabrikerna i Tyskland. Du kommer att arbeta nära både säljansvarige i Sverige och sälj- och logistikansvariga på fabrikerna i Tyskland.

I rollen ingår bland annat:
  • Ansvar för innesälj- och supportfrågor
  • Agera koordinator och ta hand om inkommande ärenden
  • Offertarbete
  • Orderhantering
  • Inkommande samtal kopplade till området järnväg
  • Teknisk support och problemlösning till kunder och övriga interna avdelningar
  • Ett nära samarbete med säljansvarig
  • Felsökning av produkterna
Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har en relevant utbildning och ett brinnande intresse för service och teknik. Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet med fokus på sälj och teknisk support, företrädelsevis från ett bolag riktat till eller verksam inom järnvägsbranschen. Du har även erfarenhet av att arbeta med administration samt tycker att det är kul med kundkontakt och försäljning. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du har goda tekniska kunskaper och ser detta som en möjlighet att utvecklas inom branschen. Vi ser även att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du ytterligare språkkunskaper i tyska ses det som starkt meriterande.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en strukturerad, engagerad och lösningsorienterad person med förmågan att hantera många bollar i luften samtidigt. Du är noggrann, resultatorienterad samt serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för din omgivning. Som person är du positiv, flexibel samt trivs i sociala miljöer med många kontaktytor.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Voith med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"- knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Sophie Karlsson, 08-120 50 423

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Voith Turbo med ca 5.000 anställda ingår i Voithkoncernen (ca 20.000 anställda) och är en ledande tillverkare av drivkomponenter och drivsystem för tunga vägfordon, järnvägsfordon, specialfartyg och tung industri. Voith Turbo Safeset AB i Spånga/Stockholm är det svenska marknadsbolaget som även ansvarar för verksamheten i de övriga nordiska länderna. Våra järnvägskomponenter är installerade över hela världen och i Sverige sitter våra utrustningar bland annat på Tunnelbanan, Pendeltågen, och Öresundstågen,