Visual Art söker en broadcast-tekniker!

Visual Art · Data & IT · 14 dec

Om jobbet

Visual Art är en full-service Digital Signage byrå och levererar allt från strategi, mjukvarulösning, innehållsproduktion, hårdvara, service och support till skärminstallationer på plats. Visual Art arbetar med kunder såsom McDonald´s, ICA, IKEA, Statoil, Pressbyrån, 7-Eleven m.fl. Visual Art har sitt kontor beläget i centrala Stockholm.

Nu söker Visual Art en tekniker till deras Broadcast-team. Jobbet passar dig som är social, driven och vill påbörja eller fortsätta din karriär inom ett växande bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i en teknisk roll och arbeta med schemaläggning för våra olika kunder men även vara med att ta fram, testa och supportera våra tekniska lösningar. Du har bra koll på hårdvara, mjukvara och nätverk för att ha en bra förståelse för våra lösningar. Du kommer jobba i Windowsmiljö och det är meriterande att ha förståelse av programmering.

Utbildning/erfarenhet

Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT alternativt har 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT
Du har erfarenhet av hårdvara
Du har erfarenhet av nätverk
Erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljö
Du har erfarenhet av att arbeta i Office Excel

Du som person:
Som person är du, noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du har ett driv och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Samt strävar du alltid efter att ge bästa möjliga service till kunder och kollegor.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.