Visma Services söker Web & Content Marketing Manager

Om jobbet

Visma Services AB är en ledande leverantör av outsourcingtjänster inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö och har 370 anställda med en omsättning på 350 miljoner kronor. Visma Services tillhör Business Process Outsourcing-divisionen (BPO) inom Visma-koncernen, en division som går en spännande tid tillmötes när vi separerar från Visma under hösten. BPO, med 20.000 kunder och 2.300 anställda i Norden, har höga ambitioner och satsar på att växa.

Till marknadsavdelningen på Kungsholmen i Stockholm söker vi en Web & Content Marketing Manager som kan ansvara för den svenska websiten. Eftersom vi är en liten marknadsavdelning behöver du har flera strängar på din lyra och även ansvara för att skapa content såsom bloggartiklar och kundberättelser.

Arbetsuppgifter:
  • Uppdatering och utveckling av websiten
  • Analys, optimering och förslag på förbättringar av websiten
  • Textförfattare till bloggartiklar, kundberätteleser och annat content
  • Producent av grafiskt material som t ex annonser och broschyrer
  • Kreativ kraft i kommunikationskampanjer
Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att arbeta på en marknadsavdelning med ansvar för websiten. Du kan Google Analytics och SEO samt enklare programmering och är van vid att uppdatera och utveckla webben. Du tycker om att skriva och förstår Content Marketing, personas och köpsprocesser för att anpassa budskap därefter. Att intervjua kunder och kollegor för att få fram material har du erfarenhet av och trivs med.

Det är viktigt att du känner ägarskap för dina ansvarsområden och att du tycker det är kul att göra bra ifrån dig. Du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket, både på kontoret och i divisionen. Du kommer ingå i ett marknadsteam på tre personer som har ett stort fokus på modern och digital marknadsföring i syfte att bidra till försäljning med hjälp av leadsgenererande och varumärkesbyggande aktiviteter. Du får samarbeta dagligen med säljavdelningarna och vara med i projekt med nordiska kollegor. Du får hjälp att prioritera och planera ditt arbete och kommer märka att vi är ett team som strävar åt samma håll och hjälps åt. Vi tycker det är viktigt att göra rätt saker och göra det bra och vi tycker det är viktigt att garva och ha kul på jobbet också.

Intresserad?
Sök tjänsten via länken nedan senast den 2 november. Vi kallar till intervjuer löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Marknadsföring
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.