Vill du verifiera morgondagens teknik?

Om jobbet

Är du nyexaminerad eller är du snart klar med din ingenjörsutbildning och vill arbeta med morgondagens teknik? Är du en kommunikativ person som trivs med mycket kundkontakt? Då är det dig vi letar efter! Nu söker vi civil- eller högskoleingenjörer till Interteks enheter för belysning och hem/hushåll. Sök tjänsten redan idag för att inte missa möjligheten att få arbeta hos ett stort internationellt företag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Interteks räkning Verifieringsingenjörer till företagets enheter belysning och hem/hushåll. Intertek arbetar för att göra världen lite säkrare. I deras labb provar de morgondagens elektriska produkter för att säkerställa att de håller rätt kvalitet och är säkra att använda. Intertek erbjuder ett tydligt och coachande ledarskap samt erbjuder dig som nyanställd Verifieringsingenjör en mentor för att du på bästa sätt ska komma in i din nya roll. Vill du arbeta i ett globalt företag som erbjuder ett varierat arbete och stort utrymme för lärande och utveckling? Då är Intertek företaget för dig.

Bifoga ditt CV, personliga brev samt betyg till din ansökan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Interteks önskemål är att alla mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Intertek.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som Verifieringsingenjör hos Intertek innebär både teoretiska och praktiska arbetsuppgifter. Du kommer bland annat utföra teoretiska analyser, bedöma olika produkters konstruktion och även utföra praktiska moment som testning och verifiering.

Du kommer exempelvis att arbeta med:
  • Teoretisk analys och praktisk verifiering av produkters konstruktion
  • Teoretisk och praktisk simulering av feltillstånd
  • Dokumentation av resultat
  • Uppdrag som drivs enskilt eller i projektform
  • Både svenska och internationella kunder
Vi söker dig som
  • Är civil- eller högskoleingenjör inom elektroteknik, elektronik, automation eller teknisk fysik
  • Har god förståelse för ellära/elektronik/elteknik och har grundläggande kunskaper i el-schemaläsning
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då du bl.a. kommer att dokumentera resultat på dessa språk
Som person är du driven och kommunikativ samt har lätt att ta kontakt med nya människor. Du kommunicerar tydligt och strukturerat i tal och skrift. Utöver detta har du även förmågan att snabbt läsa och tillgodogöra dig omfattande information på ett problemlösande arbetssätt. Är det dig vi söker?

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Kista

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Genom deras tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildning och konsultation till kvalitetssäkring och certifiering bidrar de till att öka värdet på deras kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 38 000 anställda i mer än 100 länder hjälper de företag att lyckas på den globala marknaden. De stöttar deras kunder i deras arbete med att säkerställa att kundernas produkter, processer och system lever upp till slutanvändarnas krav på säkerhet, hållbarhet, prestanda och integritet.