Vill du vara del av en avdelning som hissas till skyarna?

Om jobbet

Kone utökar nu sin kundserviceavdelning genom att starta upp ett nytt kundserviceteam. Du kommer vara en viktig spelare i utvecklingen mellan Kone och deras kunder. Drivs du av att hjälpa människor och ge förstklassig service är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kones räkning en kundservicemedarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kone. Kones intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att kontakta och bli kontaktad av företagets kunder. Din roll kommer innebära personlig kontakt med företagets större kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Kontakta nya kunder och ta emot samtal gällande aktuella kampanjer
 • Sammanställa driftrapporter och skapa presentationer samt skicka dessa vidare till säljavdelningen
 • Bearbeta potentiella kunder
 • Chatta med kunder på företagets hemsida
Tjänsten passar dig som brinner för att hjälpa kunder dagligen och har en känsla för service!

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice över telefon
 • Är flytande i svenska i tal och skrift
Som person är du relationsskapande i ditt arbete och har en problemlösande förmåga. Vidare tar du ansvar och har förmåga att fatta egna beslut i ditt arbete. Då arbetsbelastningen kan variera är du stresstålig som person och är flexibel.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, arbetstiderna är 07.00-16.00, 08.00-17.00
 • Placering: Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Vi har samarbetat med Kone i flera år, och har konsulter såväl på hel- som deltid på olika avdelningar. Företaget sitter i nya lokaler i Kista!