Vill du utvecklas som valideringsingenjör? Knightec söker nu dig!

Om jobbet

Är du ingenjör och är i början av din karriär? Har du cirka 0-3 års erfarenhet av arbete med validering och GMP från läkemedelsbranschen? Då kan du vara den vi söker till Knightec. Utvecklingsmöjligheterna är stora så sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Knightecs räkning en Valideringsingenjör. Knightec är ett konsultbolag som erbjuder tjänster inom projektledning, industridesign, mekanik, beräkning, elektronik/mjukvara och produktionsteknik till exempel. De är ett värderingsstyrt företag som tror på kraften hos ett team, framförallt team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar som störst. Skriver du under på dessa värderingar och tror att det är nyckeln till framgång så kommer du troligen trivas på Knightec.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Knightecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Knightec.

Arbetsuppgifter

Som Valideringsingenjör kommer du att jobba som konsult hos Knightecs kunder och i dess olika uppdrag. Din mesta tid kommer att vara förlagd ute hos kund men annars på kontoret i Vasastan i Stockholm.
I rollen som Valideringsingenjör kommer du självständigt ansvara för framtagning av tidplan samt uppföljning och leverans i enlighet med den. Valideringsuppdragen hos kund är heltäckande och innebär ansvar för planering, kravidentifiering, dokumentation, framtagning samt sammanställande av resultat och avrapportering av valideringar. Valideringarna sker ofta inom investeringsprojekt som kan avse utrustningar, bygg/renrum/HVAC, media, automation, styrsystem, labbinstrument eller processer.

Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat med validering och har driv och viljan att utvecklas i rollen och som gillar tanken på att jobba som konsult. Här ges nämligen förutsättningarna att utvecklas och i takt med det få ökad möjlighet till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda team, större projekt, erbjudanden eller kunder.

Vi söker dig som
  • Är utbildad ingenjör med lämplig inriktning
  • Har cirka 0-3 års erfarenhet av arbete med validering och GMP från läkemedelsbranschen, vilket ska framgå tydligt i din ansökan
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då du kommer kommunicera med kunder på båda språken
Som person bidrar du med ditt kunnande, nyfikenhet och proaktivitet till kundernas utveckling. För att trivas i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, rekrytering
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm, Vasastan
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 apr

Om företaget

Knightec AB är ett konsultföretag inom teknik och ledarskap specialiserat på utveckling av produkter, anläggningar och produktion. Företaget är framförallt verksamt inom Life Science, Fordon, Transport, Försvar, Energi, Förpackning och Industri. Knightec har idag cirka 500 medarbetare fördelade på 10 orter från Skellefteå i norr till Lund i söder, som jobbar utifrån affärsidén att öka kundernas och medarbetarnas konkurrenskraft inom företagets verksamhetsområden. Läs mer om Knightec på deras hemsida