Vill du ta första steget i arbetslivet som kundtjänstmedarbetare?

Om jobbet

Är du social och vill arbeta i ett högt tempo som kundtjänstmedarbetare? Academic Work söker nu för Bredbandsgruppen två personer med härlig energi och med god lokalkännedom av Storstockholm. Om du vill arbeta långsiktigt i ett snabbt växande företag, här har du chansen! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bredbandsgruppens räkning två personer som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med leveransbokning. Bredbandsgruppen arbetar med support och installation av tekniska tjänster, som exempelvis bredband och telefoni. Kontoret är beläget i Solna där du kommer att arbeta med energifulla kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bredbandsgruppens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bredbandsgruppen. Bredbandsgruppens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot samtal från företag och privatkunder samt boka in servicetekninker på uppdrag. För att uppnå effektivitet ska bokningarna koordineras på bästa sätt, vilket kräver lokalkännedom i mellersta och norra Sverige. Bokningarna sker i ett bokningssystem och ska sedan administreras samt rapporteras till arbetsledaren. Ordermottagningen, orderplaneringen samt uppföljningen bedrivs i ett högt tempo med telefonen och datorn som främsta verktyg. Arbetet är av monoton karaktär och arbetstiderna kommer att vara mellan 8.00-17.00.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot samtal och koordinera teknikerna till olika uppdrag.
 • Boka in och registrera bokningarna i bokningssystemet.
 • Administrera och rapportera bokningarna.
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare passar dig som söker ditt första heltidsarbete och vill arbeta inom service. Vidare passar rollen dig som söker ett långsiktigt arbete.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning.
 • Har god lokalkännedom av Stockholm med omnejd.
 • Är bekväm med att arbeta med datorn och telefonen som främsta redskap.
 • Brinner för service och att kommunicera med olika typer av människor.
Det är meriterande om du

* Har någon arbetslivserfarenhet av service, exempelvis från ett sommarjobb eller helgjobb vid sidan av gymnasiestudierna.

Som person är du social och trevlig. Du är tydlig både i tal och skrift och du kan anpassa din kommunikation efter mottagaren. Vidare är du koordinerande och kan se en helhetsbild i det du gör. Du är stresstålig och räds inte för monotona arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, effektiv och kan arbeta kvalitetsäkert även i högt tempo. Då telefontiderna på företaget är mellan 8.00-17.00 är du punktlig och värdesätter tidspassning högt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8.00-17.00
 • Placering:Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.