Vill du jobba som drifttekniker på Coor, Nya Karolinska Solna?

Om jobbet

Om uppdraget
Detta är en chans till ett utmanande jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Nya Karolinska Solna kommer att bli ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018.

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag, exempelvis receptions- och konferensservice, post- och godshantering, teknisk fastighetsförvaltning, hantering av avfall samt lokalvård.

Inom fastighetsdriften levererar Coor skötsel och underhåll av utemiljö, drift och underhåll av byggnader, optimering och effektivisering av energianvändning, skadesanering samt administrativ förvaltning.

För att säkerställa fastighetsleveransen till sjukhuset söker vi nu ett antal drifttekniker inom VVS och Styr och övervakning.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Medverka vid framtagandet av rutiner och arbetssätt som stödjer en god och säker drift
  • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa de tekniska systemens funktion
  • Delta i pågående utvecklingsprojekt
  • Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter, exempelvis:
- Rondering
- Tillsyn och skötsel
- Felavhjälpande underhåll
- Planerat underhåll
- Uppdragsbaserade arbeten

Beroende på tjänstens inriktning kan eventuellt skiftgång komma att ingå. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande och helst 5 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har erfarenhet från drift av komplexa anläggningar och avancerade integrerade system inom VVS och Styr och övervakning. Du har passion för fastighetsteknik, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen.

Erfarenhet av sjukhus- och labbmiljöer, hantering av medicinska gaser samt påbyggnadsutbildningar är meriterande. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

Personliga egenskaper
Då du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor ställs höga krav på god social förmåga.

Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och har förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmågan att analysera och förklara de tekniska sambanden.

Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vår serviceleverans till Nya Karolinska Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt unikt driftsättningsprojekt. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Vår vision är att leverera meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta anställande Niclas Löf på telefonnummer , 010-559 67 52.
Urval och intervjuer sker löpande. Anställningsstart januari och april 2017, alternativt enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vill du veta mer, besök gärna vår rekryteringsportal www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna.

Här hittar du samlad information om vårt uppdrag och om våra lediga tjänster.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Niclas Löf, 010-559 67 52

Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.