Vill du jobba natt som industrilackerare?

Randstad AB · Industri & Anläggning · Sista dagen!

Om jobbet

Randstad söker till kund i Kungsängen en erfaren och driven lackerare. Kunden är en av Sveriges ledande legotillverkare av tunnplåtsprodukter. Företaget tillverkar huvudsakligen komponenter till färdiga produkter åt kunder i en mängd olika branscher. Deras plåtbearbetningsprocesser består av stansning/laserkärning, bockning/pressning, svetsning, pulverlackering och montering. Företaget har två tillverkningsanläggningar i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som lackerare arbetar du med målning av tunnplåtsprodukter. Inom företagets produktionsenheter monteras, provas och målas samtliga produkter. Du ansvarar för kvalité och förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet.

Företaget arbetar med maskinell pulverlackering. Då du kommer att ansvara för att planera, ställa in och styra hela processen krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Din bakgrund

Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo.

Dina egenskaper

Du som söker har ett stort engagemang och är noggrann i ditt arbete. Du har en positiv inställning och vill ge kunden den bästa servicen. Arbetet bedrivs oftast i team och vi värdesätter din goda samarbetsförmåga högt. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Tillverkning
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.