Vill du jobba med rekrytering? Vi söker nu Consultant Managers till Academic Work

Om jobbet

Academic Work växer! Vill du göra det tillsammans med oss? Stockholm Väst söker nu Consultant Managers med start omgående! Vi söker dig som har ett stort intresse för andra människor, drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor och triggas av att uppnå resultat. Som Consultant Manager arbetar du i en affärsorienterad miljö där du är en engagerad partner till Young Professionals och kunder i behov av deras kompetens.

Information om uppdraget

"Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Att vara en partner till kunder innebär att jag får utveckla mitt affärsmannaskap och jag har själv möjlighet att påverka både mitt resultat och mina mål. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer!"

Så här beskriver en av våra medarbetare, Emma, sin roll som Consultant Manager. Är detta något du inspireras av? Fortsätt då att läsa mer!

Arbetsuppgifter

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat, brinner för service och gillar merförsäljning. Att vara en partner till kunder innebär att du får utveckla din affärsmässighet där en del handlar om att hitta lösningar där alla parter är nöjda, både kunden, kandidaten och du själv.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
  • Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
  • Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
  • Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning
Som Consultant Manager på Stockholm Väst kommer du att ingå i ett team och arbeta specialiserat inom ett affärsområde. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt. Du kommer även att bli tilldelad en mentor i form utav en mer senior Consultant Manager för att få stöttning och bättre förutsättningar för att komma in i rollen.

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor.
  • Har erfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Har B-körkort
Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen eller av säljinriktat arbete är meriterande, men det viktigaste är att du har viljan och ambitionen att lyckas. Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss! We reward ambition.

Övrig information

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.

PLACERING: Stockholm

LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel

KONTAKTPERSON: Talent Acquisition Manager, Sanna Richter

Skydd för den personliga identiteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!