Vill du jobba med några av världens bästa kollegor?

Om jobbet

Customer Interaction Center (CIC) är ett modernt skandinaviskt kundcenter för Nordic Chocie Hotels med avdelningar i Stockholm och Oslo.

Vi erbjuder just nu ett vikariat t.om 31 december 2017 med chans till förlängning samt extrapersonal som kan ställa upp med kort varsel.

Våra främsta arbetsuppgifter
  • Försäljning av hotellrum i främst Norden
  • Att hjälpa våra gäster per telefon, e-post, chat och sociala medier
  • Ge support till våra medlemmar i lojalitetsprogrammet Nordic Choice Club
  • Ge information om kedjans alla produkter.
  • Ge support och vägledning på våra websidor
Till vår avdelning i Stockholm söker vi nu dig som tycker om att ge god service, gillar att prestera på en hög nivå och blir triggad av goda resultat. Du trivs med kombinationen kundservice och sälj. Vi söker dig som vågar synas, ställa frågor och tar egna initiativ. I tillägg till en positiv inställning ser vi gärna att du är professionell och serviceinriktad samtidigt som du gillar att ta ansvar. Vi arbetar stundtals i en hektisk miljö där det krävs att vi är både noggranna och effektiva. Du vet vad som krävs för att få nöjda gäster som vill besöka Nordic Choice Hotels igen.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska och de skandinaviska språken. Meriterande är om du har erfarenhet från kundservice och/eller bokningssystem sedan innan. Vårt härliga och glada kundservicegäng sitter i Sickla, intill Quality Hotel Nacka och Sickla köpcenter. Från Slussen tar det ca 10 min med buss eller Saltsjöbana.

Våra öppettider är måndag till fredag 08-20 och lördag 10-18. Söndagar och röda dagar har vi stängt.

Lön enligt Unionens kollektivavtal

Vi letar efter rätt person och rekryterar löpande, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

There is a reason why exactly you want to work in Nordic Choice Hotels. You see opportunities in our 100 destinations. You think you will fit into our diversity among 13.000 employees. You are excited about our wonderful hotel chains and you have energy, courage and enthusiasm to spare. Want to know more about us? We look forward to hearing from you!