Vill du jobba med logistik och administration på ett globalt bolag?

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Sökord: Kundtjänst, logistik, administration, support, ordermottagning

I rollen ingår många olika moment. Du kommer att hantera inkommande order, orderwebben, lagerstatus, fakturor, interna inköp och andra administrativa göromål parallellt med att hantera samtal med dotterbolag och distributörer från världens alla hörn. Det är ett omväxlande och kul jobb med utrymme för egna initiativ för dig som gillar att testa nya vägar. På Profoto engagerar man gärna personal som har en ambition att utvecklas och gå vidare till nya ansvarsområden och roller. De är ett världsledande bolag med högt driv, med många roliga projekt som söker medarbetare som vill vara med och gemensamt utveckla bolaget.

Din profil
Vi söker dig som jobbat något år eller som är nyexad och som har jobbat parallellt med studierna med likvärdiga arbetsuppgifter. Det viktiga är att du brinner för att ge god service. Att du är driven och vågar ta egna initiativ samt har en naturlig fallenhet för struktur och organisation. Du är van att hantera människor och att jobba i ett högt tempo. Det är viktigt att du har en bra förmåga att utveckla goda personrelationer, är kommunikativ och gillar att arbeta proaktivt. Du arbetar gärna i grupp men tycker om att ta eget ansvar och har en förmåga att nå korrekta slutsatser. Rollen innebär ofta problemlösande i stort och smått vilket ställer krav på stresstålighet och positiv inställning. Samtidigt är du också flexibel och kan hitta innovativa lösningar. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Krav:
Någon erfarenhet av logistik och/eller kundordermiljö.
Du har en akademisk examen.
Behärskar svenska och engelska som affärsspråk i tal och skrift.
Du gillar att strukturera och organisera.
Erfarenhet av arbete i Visma
Alla språkkunskaper är en merit och du får gärna ha ett fotointresse.

Ansök omgående via www.maxkompetens.se, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anders Gustavsson via mejl, anders.gustavsson@maxkompetens.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Vår kund är ett högteknologiskt företag med ledande produkter i branschen över hela världen. Bolaget är i en expansiv fas och söker nu en logistiker/administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag tillsvidare med start snarast möjligt. Det finns goda möjligheter till rekrytering på sikt. Det här är en god möjlighet att få erfarenhet av kvalificerat arbete med logistik på ett spännande företag.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Anders Gustavsson

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.