Vill du jobba inom kundtjänst? Sök nu

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som drivs av att ge bra service, är flexibel och har lite skinn på näsan. Du arbetar i ett glatt och härlig gäng där du hanterar inkommande samtal från kunder. I arbetet ingår även vissa administrativa uppgifter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Har en bra känsla för service.
  • Har en mycket god social kompetens.
  • Inte är rädd för att ta egna initiativ.
  • Har en förmåga att arbeta bra både i grupp och enskilt.
  • Har god datorvana.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Möjlighet att starta omgående.
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.