Vill du jobba i försäkringsbranschen?

Om jobbet

mySafety Försäkringar AB har sedan starten 1999 vuxit till en ledande internationell företagsgrupp inom vardagsrelaterade säkerhetsfrågor och har idag över 1 miljon användare. Vi ägs sedan 2007 av Litorina Capital och en stor del av vår verksamhet bedrivs från huvudkontoret på Gärdet i Stockholm. Vårt sätt att förhålla oss till varandra och omvärlden bygger på våra värderingsord Energi, Engagemang och Effektivitet

mySafety Försäkringar växer och nu söker vi nya medarbetare som vill utvecklas med oss. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, rådgivning eller serviceinriktat arbete och som utmanas av att få vara med i uppstarten av ett nytt team.

Som Senior Försäkringsförmedlare kommer du förmedla produkter till nya och befintliga kunder via telefonkontakt. Du arbetar med hela mySafetys produktportfölj och får kontinuerlig utbildning när nya produkter lanseras. Du ansvarar för att ha en hög servicenivå i alla samtal för bästa kundupplevelse samt bidrar med energi, professionalitet och engagemang. Vidare så ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att kontinuerligt följa upp och föreslå förbättringar för att utveckla rollen och teamet.

Vi ser att du har minst 10 års arbetslivserfarenhet, gärna från försäljning, rådgivning eller serviceinriktat arbete. Särskilt meriterande är erfarenhet från arbete med försäkringar men det viktigaste är att du har ett stort intresse av att lära dig om försäljning och försäkringar.

Som person är du målfokuserad, prestigelös och serviceinriktad. Du är även kommunikativ, har en verbal förmåga samt talar flytande svenska. Vidare är du positiv och nyfiken och har en god förmåga att anpassa dig i nya sociala sammanhang.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett dynamiskt företag men goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att sitta i våra trevliga lokaler vid Gärdet och rapportera direkt till vår Operativa Chef.

mySafety Försäkringar har kollektivavtal med Unionen
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget