Vill du jobba extra inom produktion och lager? Se hit

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker vi på Uniflex flera personer som vill jobba extra inom produktion och lager!

Vi letar efter personer med annan huvudsaklig sysselsättning som vill jobba extra inom industribranschen. Arbetet innefattar plock, pack och linjeproduktion av livsmedel. Arbetet utförs främst hos vår kund i Järna som ligger strax utanför Södertälje. Arbetstider är på vardagar, dagtid. Helgjobb förekommer inte.

Personliga egenskaper

Vi söker endast personer som har en annan huvudsaklig sysselsättning, vilket innebär att du måste studera eller arbeta deltid på mer än 50 %. Vi förutsätter att du kan jobba minst 2 heldagar i veckan.

Vi tror att du som söker den här tjänsten har ett flexibelt sätt, tycker om snabba vändningar och trivs när det är ett högt tempo på arbetsplatsen. Som person är du arbetsvillig, nyfiken och gillar att träffa nya människor. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager och/eller- produktionsarbete. Det är också ett stort plus om du har körkort B, tillgång till egen bil samt bor i Södertälje med omnejd.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.