Vill du jobba extra inom lager och logistik TITTA HIT!

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

PerformIQ söker nu för kunds räkning flera lagerarbetare för kortare uppdrag när det finns behov hos kund. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra hos våra kunder under tiden. Exempel på arbetsuppgifter kan vara orderplock, att ta emot leveranser och köra truck. Vi vill även att du som person är prestigelös och öppen för diversearbete.

Krav på person

Vi söker dig som studerar eller arbetar deltid och vill ha ett flexibelt extrajobb. Vi tror att du som söker är social, engagerad och flexibel. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider samt blir inringd med kort varsel. Du ska tidigare ha arbetat inom lager och logistik och ska ha truckkort av B-behörighet. Om du också har B-körkort är det meriterande då en del uppdrag kräver det. Arbetstiderna är främst dagtid under ordinarie arbetstid.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk

Start: Omgående
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Varierande
Plats: Stockholm med omnejd

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Bifoga din huvudsakliga sysselsättning.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Logistik
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 sept

Om företaget

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.