Vill du göra snabb karriär inom IT och sälj som Sales Trainee på Upsales?

Om jobbet

Upsales söker dig som på sikt vill bli Business Consultant hos dem. Vill du utvecklas inom försäljning och samtidigt få nytta av ditt stora intresse för teknik? Har du en utbildning inom IT/Teknik och söker en utmaning ska du läsa vidare nedan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Upsales räkning flera Sales Trainees med målet att utvecklas till en grym Business Consultant genom Upsales egna utvecklingsprogram. Målsättningen med programmet är att du ska utvecklas till en självgående säljare och bli en självklar del i Upsales säljteam. Under programmet kommer du lära känna hela organisationen och bli en produktexpert. Målet är att du ska kunna hjälpa våra kunder att växa med Upsales CRM. Din huvudsakliga kontakt som säljare är mot VD, säljledning, marknadschef. Du kommer även jobba nära säljarna, IT och andra berörda delar hos kunden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Upsales önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Upsales.

Arbetsuppgifter

Som Sales Trainee kommer du börja din resa på Upsales i en roll med siktet inställt på Business Consultantrollen. De första månaderna kommer du tillhöra Customer Success teamet och arbeta som Customer Success Specialist. Ditt fokus där kommer ligga på att du ska lära dig systemet som ett rinnande vatten. Pararellt med det kommer du få säljträning för att på sikt kunna gå vidare till en roll som Business Consultant.

Som en del i programmet och blivande tjänsten kommer du att:
 • Vara del av Upsales avdelningar Customer Success och New Business Development
 • Arbeta nära Upsales VD
 • Successivt övergå till att på egen hand driva försäljningen av Upsales CRM inom ditt blivande ansvarsområde.
 • Hålla i webbmöten och fysiska möten.
 • Sätta dig in i kundens verksamhet från ett affärs- och teknikperspektiv.
Tjänsten passar dig som vill jobba inom IT och har ett stort intresse för affärer och kundvård. Upsales erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbväxande techbolag. Vidare erbjuder Upsales ett brett förmånsutbud, vad sägs till exempel om 6 veckors semester och generöst friskvårdsbidrag?

Vi söker dig som
 • Är nyutexaminerad, med en teknikinriktning utbildning från universitet/högskola (systemvetare, ingenjör el liknande)
 • Har stort intresse av och vill utvecklas i en kund-, affärs- och försäljningsroll.
 • Har god förståelse för IT och affärsapplikationer.
 • Har någon form av erfarenhet av arbete med kundkontakt eller försäljning.
 • Är i början av din karriär och vill jobba på ett spännande bolag!
Som person är du ödmjuk, driven, strukturerad och har en god förmåga att lösa arbetsuppgifter under tidspress. Du har bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Övrig information
 • Start: Omgående, alternativt enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Hötorget
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Upsales är ett unikt SaaS-bolag som hjälper företag att öka och effektivisera försäljningen med hjälp av digitala verktyg för säljteamet. Deras produkt är efterfrågad, etablerad och de är verksamma i en bransch med stor tillväxt. Just nu händer det mycket på Upsales, de ska ut på fler marknader och nå större kundgrupper. Upsales har en spännande resa framför sig och nu behöver de Din hjälp för att växa ännu mer.