Vill du göra karriär inom försäljning? Bredbandsbolaget söker säljare!

2Complete · Försäljning · 1 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att få en flygande start med duktiga chefer och kollegor. Du får vara med och skapa något helt nytt i Bredbandsbolaget/Telenor Sveriges historia!
Vi erbjuder dig 22 000kr i månaden + provision utan tak. Du kommer arbeta i ett team, mindre eller större, på olika orter i Sverige. Man arbetar ute hos kunder söndag till torsdag med att informera villaägare om Bredbandsbolagets satsning inom fiber. Du deltar även på informationsmöten som Bredbandsbolaget håller i och tar emot intresseanmälningar från kunder.

Bredbandsbolaget förser dig med allt du behöver för att göra ett bra jobb ute hos kund och satsar på din utveckling.

Din profil

Vi söker dig som älskar försäljning, vill arbeta med att träffa kunder och drivs av möjligheten till en raketstart på en karriär inom sälj. Du har tidigare erfarenhet från försäljning, hur mycket eller i vilken form är inte avgörande, men försäljning är, eller ska bli, din hemmaplan. Har du arbetat med "utesälj" tidigare är det meriterande men inte ett krav. Villafiber erbjuder tjänster inom internet, telefon och TV, kännedom eller kunskaper om detta kan vara till nytta. Då installation av villafiber ofta påverkar fastigheten i någon form är det meriterande med kunskap eller intresse kring hus, tomt och trädgård. Tjänsten är på heltid och du kommer att var på resande fot till största delen av din tid.

Ta chansen och skicka in din ansökan nu!

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek 070-9425995.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

SÖKORD: Resa, Försäljning, Telenor, Sälja, Account Manager
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Ring Margareta Meek, 084454344

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Bredbandsbolaget älskar kommunikation och vill hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus erbjuder vi privatpersoner och företag tjänster som datatrafik, mobiltelefoni och fast telefoni.

Bredbandsbolaget ingår i en koncern inom telekom - en bransch där nya förutsättningar ständigt dyker upp. Det gör att vi lever i en värld där vi hela tiden måste ställa om för att möta nya krav från våra kunder. Det ställer krav på oss som företag och dig som individ.

Inom koncernen har vi flera varumärken du kan arbeta för - Telenor, Canal Digital Kabel, Glocalnet, Open Universe och Vimla.