Vill du bygga BOLISTs varumärke?

Om jobbet

Har du ambitionen att utvecklas inom marknadsföring och projektledning? Trivs du som spindeln i nätet och vill ha meriterande erfarenhet till framtida karriär? Som kampanjansvarig och kommunikationsstrateg hos expansiva BOLIST får du en bred och central roll i verksamheten inkluderat stort ansvar.

Information om uppdraget

Academic Work söker för BOLISTs räkning en kampanjansvarig och kommunikationsstrateg som vill vidareutveckla BOLISTs varumärke i branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BOLISTs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BOLIST. Vår intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

BOLIST är Sveriges största bygg- och järnhandelskedja med 200 medlemsbutiker över hela Sverige. De ger sedan två år tillbaka årligen ut Sveriges största bygg och järnhandelskatalog, BOLIST-katalogen. Som kampanjansvarig och kommunikationsstrateg kommer du arbeta i en tudelad roll där du som kampanjansvarig projektleder samtliga olika kampanjer gentemot de olika medlemsbutikerna och även arbetet med BOLIST-katalogen. De kampanjer du projektleder är av olika slag, det rör allt från mässkampanjer och leverantörsspecifika kampanjer till digitala kampanjer. Melodifestivalen är ett av de största projekten som BOLIST sponsrar sedan ett år tillbaka. Du kommer att vara kontaktperson och spindeln i nätet i dessa olika projekt.

Som kommunikationsstrateg ingår bl.a. kommunikations och medieplanering, korr av kampanjmaterial samt etablering av företagets grafiska profil.

Du kommer till exempel att:
 • Projektleda arbetet med katalogen från uppstart till lansering, t.ex.
 • Ansvara för informationsunderlag kring katalog gentemot medlemmar och leverantörer
 • Korra materialet från reklambyrån som är samarbetspartner
 • Godkänna katalogerna för tryck
 • Ansvara för tidsplanering, upprättande av deadlines samt materialleverans kopplat till kampanjer
 • Driva hela kampanjprocessen internt (marknad, inköp och sälj) samt externt (reklambyrå och andra produktionsbolag) vad gäller uppstart, produktion och uppföljning
Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad och vill få en riktig rivstart i karriären och ta stort ansvar fort. Utöver detta blir du en del av en familjär och öppen marknadsavdelning på ett expansivt företag.

Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning, (universitetsutbildning är meriterande)
 • Har 1-2 års relevant erfarenhet från ex. en roll som marknadskoordinator och därmed god insikt i hur hela marknadsföringsflödet hänger samman och förståelse för hur marknadsföring påverkar försäljningen
 • Har tidigare erfarenhet av projektledning av något slag
 • Har erfarenhet av handel vilket stärker din förståelse för varuflöde och försäljning
Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska samt engelska språken i skrift likväl som i tal. Detta då både språken används i arbetet.

Som person är du social och orädd men en god koordineringsförmåga och stor ansvarskänsla. Du är duktig på att strukturera upp ditt arbete och lämnar inte något åt slumpen. Vidare är du kreativ och öppen för att lära nya saker.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 100%, 40 timmars arbetsvecka.
 • Placering: Solna station
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

BOLIST är Sveriges största Bygg & Järnhandelskedja med 200 butiker över hela Sverige. BOLIST ska vara det självklara valet för den fria bygg- och järnhandlaren med eller utan diversifierat sortiment. Omsättningen uppgår till ca 4,5 mdr kr. BOLIST ägs av deras 200 butiksägare. Till kollegor får du 35 personer som dagligen tillsammans med dig vågar och vill, i syfte att vinna.